Itak paket veljavnost

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Sprašujem v imenu enega sodelavca. Študentski paket ima sklenjen že 6 let. Pred leti se je ta paket spremenil v ITAK. Ker sodelavc sedaj redno zaposlen nima več statusa študenta. Nekaj sem bral, da ITAK paket velja do 30 leta starosti. Potem spodaj pa pšie nekaj od potrdila o vpisu. Zanima me kako je z tem v resnici, ker se že 2 uri kregamo glede tega. Ali lahko danes sodelavec gre po nov mobitel, in kako dolgo mu bo veljal ITAK paket. Star je pa 24 let. Ali mu bo veljal do letos novembra ali do 30 leta starosti ?

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
ne rebiš potrdila, lahko si tud brezposelen...pa ti bo mobitel z nasmeskom še vedno izstavil mesečni račun

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
če si brezposelen rabiš enega, ki bo garantiral za tebe da boš plačeval
smile-1.gif

lahko pa da se je kaj spremenilo, nisem več tko na tekočem kot takrat ko sem delal v enem iz med MC centrov.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
To potem pomeni, da je omejitev samo 30 let in nič druga, pa je vseeno ali si zaposlen ali ne, ali imaš status študena ali ne.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
ne rabi nobenih potrdil! V bistvu niti potrdilo o solanju ne bi bilo treba dostavljati. Takrat, ko so to zbirali, so bili v prekrsku. Zato so vsem (oz vsaj vecini) pustili studnetski paket, cetudi potrdila niso dostavili

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
467
27
28
44
MB
samo prvič sem moral imeti potrdilo o šolanju zraven, potem me nihče več ni nič vprašal, imel pa sem par let študentski paket zaposlen in tudi telefone sem vsako leto jemal na aneks, zdaj je pač itak paket dalje, pa upam da kom bom preko 30
da mi bo dalje tekel paket, ker drugega pametnega na mobitelu ni..

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
meni letos spomladi poteče itak (leta). ampak aneks za telefon, ki sem ga vzela v tem paketu, mi poteče novembra. igra to kakšno vlogo?
confused-1.gif

bo m@ vedel/ugotovil, da mi mora spomladi prekiniti itak in da bom mogla preklopiti na kakšnega drugega?
rolleyes-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Edini kriterij je starost. Me pa zanima, če spremenijo paket takoj po dopolnjenem 30. letu starosti ali še malo pustijo?

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Sicer pa če so koga "pozabili" odklopiti bolje da ta molči, drugače bo v hipu prijava na pristojnem inšpektoratu zoper mobitel. Saj veš, sovražnik nikoli ne spi ...
hysterical-1.gif