Istospolni bodo lahko sedaj posvajali otroke???

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Če prav razumem tale članek, se skuša na hitro, brez javne razprave, omogočiti istospolno usmerjenim osebam oziroma parom, da bodo lahko posvajali otroke. Kar je, če se ne motim, v jasnem nasprotju s pred nedavno izraženo voljo ljudstva.

V teh težkih časih se neka stranka ukvarja s temami, ki so zelo pomembne za reševanje slovenije, kot so: priznanje palestine, 'poroka' za istospolne Klik

hermann

Guru
19. mar 2014
9.741
6.636
113
ljudstvo je reklo ne zakonu, ne pa posvajanju otrok

na temo se pa po padcu na referendumu 1 leto, al kako že, ne sme delat in zdi se mi, da je tisto leto že mimo

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.254
3.702
113
Če sem prav slišal danes zjutraj, bodo istospolnim parom omogočili POVSEM ENAKE pravice (dolžnosti, itak - ko jih =be), kot heteroseksualnim parom.
Zanima me samo kaj to pomeni glede umetne zdravstvenih uslug, ki jih koristijo heteroseksualni pari.
Konkretno kolikokrat bo npr. moškim homoseksualnim parom pripadala pravica do poskusa umetne oploditve iz naslova osnovnega (dodatnega?) zdravstvenega zavarovanja?
hysterical-1.gif

Menda jim ne bomo odrekli te pravice, saj to bi bil čisti fašizem!!
evil.gif
.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Zaradi takih zadev je stari rim padu.

Pedri so se med sabo žgali, delal ni pa noben več.

Še prelepo nam je očitno.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Če prav razumem tale članek, se skuša na hitro, brez javne razprave, omogočiti istospolno usmerjenim osebam oziroma parom, da bodo lahko posvajali otroke. Kar je, če se ne motim, v jasnem nasprotju s pred nedavno izraženo voljo ljudstva.

V teh težkih časih se neka stranka ukvarja s temami, ki so zelo pomembne za reševanje slovenije, kot so: priznanje palestine, 'poroka' za istospolne Klik

Zakaj te to skrbi, ti bi moral biti vesel
evil.gif

Drugače pa bodo janševiki spet lahko angažirali javnega uslužbenca Primca, da bo zbiral podpise proti noveli...

http://24kul.si/
hysterical-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.103
1.881
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
Če sem prav slišal danes zjutraj, bodo istospolnim parom omogočili POVSEM ENAKE pravice (dolžnosti, itak - ko jih =be), kot heteroseksualnim parom.

In kje so definirane dolžnosti za heteroseksualne pare? Da grem pogledat, če sem ok fotr...

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

Kaj to pomeni, da se homoseksualci bolj žgejo kot heteroseksualci? Da se majo bolj fajn? Da ni, ki to zgolj favšija če vam nekaterim baba ne da.
evil.gif

S kom ti pričakuješ, da se bodo moški homoseksualci žgali če ne z moškim? Pri ženski se jim ne bo ravno vstal...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.547
5.094
113
To je za vsak mandat levih vlad prioritetna naloga. Naše otroke hodijo po šolah vzgajat homoseksualni aktivisti pod okriljem Amnesty International Slovenija, starši pa zoper to ne moremo prav veliko, ker smo običajno obveščeni po dogodku.
Tak zakon bo slej ko prej sprejet, ker referendum tega več ne bo mogel preprečiti. Najbolj jim zamerim, da če je že kaj potrebno spremeniti, da ne naredijo tega pošteno za vse zainteresirane skupine. Zajeti bi morali vsaj še variante 1 : mnogo (poligamija), mnogo : mnogo (pleme) in pa ukiniti neke starostne omejitve (pedofilija). Šteje samo, da je bitje sposobno nedvoumno izraziti svojo voljo in že lahko naredimo zakonsko krdelo. Dobro treniran pes se tudi lahko poroči.
Vse ostalo je "protiustavno", če je "protiustavno", da homoseksualci nimajo povsem enakih pravic kot hetero spolni pari.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

Kaj to pomeni, da se homoseksualci bolj žgejo kot heteroseksualci? Da se majo bolj fajn? Da ni, ki to zgolj favšija če vam nekaterim baba ne da.
evil.gif

S kom ti pričakuješ, da se bodo moški homoseksualci žgali če ne z moškim? Pri ženski se jim ne bo ravno vstal...

Žgejo se že, kakor pač hočejo, a kakšnega posebnega učinka (otrok) ni od tega. Medtem pa se pripadniki okoliških plemen "pravilno" žgejo in imajo vedno več in več otrok. Narod degradira in tako pridemo iz zelo sposobnih ljudi (kar so rimljani vsekakor bili) do tega kar so recimo danes italijani.

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Če pogledamo Evropo, države, kjer istospolne in hetero zveze niso izenačene: Bolgarija, Hrvaška, Češka, Estonija, Grčija, Madžarska, Irska, Latvija, Litva, Malta, Poljska, Portuglaska, Romunija, Slovenija, Slovaška (V Nemčiji in Avstriji so v postopku sprejemanja zakonodaje, ki bo pravice izenačila). Vse omenjene države so bodisi ex komunistične države bodisi ultra katoliške/pravoslavne.

Zanimivo to prekrivanje komunizma in konzervativizma - kako že gre tista desničarska, država naj se umika iz življenja ljudi in poslovnih subjektov, obenem pa naj ženskam govori, da ne smejo narediti splava, odraslim ljudem pa na podlagi mednožnih organov zapoveduje, s kom se lahko poročajo?

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

evil.gif

Žgejo se že, kakor pač hočejo, a kakšnega posebnega učinka (otrok) ni od tega. Medtem pa se pripadniki okoliških plemen "pravilno" žgejo in imajo vedno več in več otrok. Narod degradira in tako pridemo iz zelo sposobnih ljudi (kar so rimljani vsekakor bili) do tega kar so recimo danes italijani.
Hm, ti misliš, da se bodo manj žgali če ne bojo imeli enakih pravic? Mogoče pa je rešitev jih pobit in bi potem ostali pač samo heteroseksualci, ki bi proizvajali otroke. Samo potem bi bilo potrebno tudi neplodne in tiste brez otrokov tudi uplinit. Ostali bi le ravno pravšnji kandidati za parjenje. To me nekak na hitlerja spominja.
Daj mi še enkrat razloži kako so homoseksualci degradirali sposobnost ljudi, ker mi niti približno ni jasno?
Ena stvar me še zanima od tistih, ki ste proti homoseksualcem in njihovim pravicam? Kakšna bi bila vaša reakcija če je ali pa če bi bili vaši otroci homoseksualci? Bi jih fuknili na cesto? Zažgali ker degradirajo narod? Skrili v klet?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Mogoče pa je rešitev jih pobit in bi potem ostali pač samo heteroseksualci, ki bi proizvajali otroke.

To si ti rekel, ne jst
smile-1.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Ja ne vem, pri tvojem razmišljanju jaz ne vidim druge rešitve. Ali pač? Kako bi ti rešil ta tvoj problem?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.292
7.056
113
Mislim..glede na to, kako je pri nas problem okoli posvajanja otrok, dvomim da bo tu zdaj neke velike škodi, da bi kakšni čudni [cenzura]čki dobili otroka, še normalen - obojespolni par, ga težko dobi. Ni to pri nas nek šport, tak kot v usa recimo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.292
7.056
113
Zato ker je to pač IN v "razvitem" svetu...saj smo kar zadaj kar se tega tiče glede na EU in je pač treba pohitrit in spremenit zakonodajo, da se priključimo ostalim

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Pa zato, ker gnus do istospolnih temelji na naukih RKC, islama in judovstva, naukih, za katere večina zahodnjakov meni, da so trapasti.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.292
7.056
113
Vera, v obliki kot jo promovira RKC, islam, žii, ipd., je trapasta, se strinjam.