včeraj sem kupil avtoradio Pioneer, sem ga normalno zmontiral preko priloženega iso konektorja. Problem pa je nastal, ker za vsako, ko ugasnem avto se ugasne tudi radio in ko ga prižgem nazaj, se izgubijo vse nastavitve..torej očitno je, da nima konstanstnega oz potrebnega napajanja..pri prejšjem avtoradiu je bil seveda drug ISO konektor in zadeva je špilala! Verjetno je potrebno samo prestavit oz prilotat še kakšno dodatno žico, samo problem je, ker okoli tega nisem ravno razgledan, tudi na samih žicah nič ne piše. Oba vtikača, ki prideta izpod armature v ISO konektor, seveda nisem nič spreminjal. Ima kdo kakšno idejo, ali bom res moral do avtoštromarja
tukaj sem našel pinout za Pioneer in kot je na sliki razvidno je pin št 5 ravno za "Permanent live"
in v mojem primeru je tudi res izklopljen, torej gre v prazno. Vejretno moram tega priklopit, samo ne vem kam?
tukaj sem našel pinout za Pioneer in kot je na sliki razvidno je pin št 5 ravno za "Permanent live"
in v mojem primeru je tudi res izklopljen, torej gre v prazno. Vejretno moram tega priklopit, samo ne vem kam?
Nazadnje urejeno: