Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pol si že kaj narobe nastavil, ker deluje BP. Jaz se še včasih zmotim in dam iskat nekaj v spodnje okence, pa gledam zakaj iskanje traja tak hudičevo dolgo
In jaz tudi ne vem kaj nekaj komplicirate s dodatnimi programi, windowsovo iskanje enako dobro najde besede in datoteke.
Citat: Uporabnik SouthPark pravi:
In jaz tudi ne vem kaj nekaj komplicirate s dodatnimi programi, windowsovo iskanje enako dobro najde besede in datoteke.
V datotekah ki ne vsebujejo običajnega teksta je besedilo dostikrat zapisano takole: "b e s e d i l o" ali pa "b.e.s.e.d.i.l.o". V tem primeru seveda ne najde.
Glej - če jaz v XP-jih napišem recimo ''omaka'' mi bo našlo vse doc, htm, txt itd. fajle, ki vsebujejo ''omaka''. Zakaj ne dela tebi pa ne vem (pa nimam Windows Search 4).
Zanimivo da meni to tudi ne najde. Ampak najde pa besedo local v vseh možnih datotekah (tudi v mapi windows). Mogoče kakšen varnostni mehanizem winsov?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.