Iščen nekoga da preobleče sedežno garnituro

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Sedežna je skoraj nova , stara ene 3-4 leta vendar je gor neko eco-usnje in se je že po letu (ko je potekla garancija) začelo cufat in sedaj se ta eco usnje šit lušči in že sedimo na tkanini. Čepracv lahko trdim da je bila uporaba podpovprečna in večina, ma kaj, VSE sedežne stare po 15- 20 let zgledajo boljše,.... Obrabil se je sedalni in naslonski del. Spodni del, zadaj, postelja pa je vse kot novo,...
kak nasvet?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Poišči tapetnika na vašem koncu.

A pričakuj da ne bo poceni. Če je vzmetenje (ako sploh je) in pena tako kakovostna kot usnje se postavi vprašanje ali se ti splača dat zadevo rohtat (koliko je velik?...ker bo treba peljat tja in nazaj...troganje, prikolica...in čez teden dni nazaj...)

I

Izbrisan uporabnik #9334

Če se lušči in je spodaj tkanina, potem to ni usnje.
rolleyes-1.gif

Če ti je sedežna zares dobra po ergonomiji, jo daj na novo preobleči, sicer pa ne.
Sem imel podoben primer dva meseca nazaj in je na koncu izpadlo, da bi bilo bolje kupiti novo.
tongue-1.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
774
113
Koga pa lahko v Ljubljani priporočite, da bi mi zašil en del sedežne 15 cm počil šiv, popravil pene na vzmeteni zelo kvalitetni usnjeni sedežni in morda še hm hm ne vem ali se splača pobarval ponovno celo sedežno je bež barve ?

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Eko usnje je po domače povedano skaj,le da se lepše sliši.
računaj na material od 5€ za najslabšega pa nekje 25€ za zelo solidno tkanino na meter.usnje pa 20€ na meter.ponavadi se menja tudi sedalni del če le ta ni vzmeten in še delo ki ne bo poceni.ponavadi se cene gibljejo okoli 600€ z nekim normlanim materialom in normalno velikostjo torej 2sed+3sed+kot

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Da pojasnim: Ob nakupu smo imeli tri opcije:
-tkanina ali umetno usnje najceneje
-eco usnje: kao pravo usnje iz ostankov obdeolano na nek nov način in zdrži kao fulll in več od usnja oh in sploh in cenovno bliže usnju kot umetnemu usnju
-pravo usnje, pač najdražje
Lokacija je lj širši-center, 1 nadstropje, želel bi da se tudi odnese, odpelje, pripelje, zmontira itd,....
Velikost je L: 240 x 200 brez dvoseda ali enoseda,....Če kdo pozna kakega ali sam nudi take storitve prosim na ZS.
lp

zaradi cene in kao dobre kvalitete smo se odločili za tole eco usnje varianto

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
774
113
Če mi kdo koga imel na to temo, kjer sam sprašujem tudi meni na zS. Sam imam v osnovi kvalitetno usnje. Samo po 10 letih ja ni več novo.....

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
znanci so dal L sedežno popravit.
samo sedalni del, novo "usnje" in nova pena, je prišlo 350€. Originalno mi je bilo lepše:) komu so pa dal pa ne vem.

pasjo pojstlo so mi pa tukaj nardil iz nekega ladijskega umetnega usnja. Zadeva zgleda res trpežna, glede na to, da se ena blazina uporablja tudi zunaj in pes kdaj praska po njej. Pa sploh še ni znakov uporabe.
http://www.tapetnistvo-bokal.si/kontakt.html

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Ja prav bi prišel kak kontakt ali okvirna cena, rabim sedežno L 260 x 220 preoblečt sedala in naslone v pravo usnje. ali pa okvirno koliko naj bi to prišlo?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
okvirno ceno ti bo dal samo privatnik sam.
jst sem za pasjo pojstlo poslal na 12 emailov, dobil 5 odgovorov in razlike v ceni so bile nenormalno velike.

Priporočam ti, da vzameš telefon v roke pa kličeš, ker na maile kot sem napisal je bila zelo švoh ponudba.