Iščemo: nemško/avstrijsko zabavno muziko

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Prejšnji teden smo v družbi mučno iskali nekaj, kar je malce težko opredeliti.
Iskali smo (najverjetneje) avstrijske ali pa nemške izvajalce, ki so recimo nastopali v takih oddajah, kot jo zdaj vodita Romih in Kuljajeva. No, na takšen princip - gasilske klopce, mize, liter vina, publika. Našli smo sicer neke Volkmusikanten, ampak to ni to. Nismo iskali narodne muzike ... iščemo izvajalca, ki ima ob sebi recimo bend, ki običajno špila z izštekanimi inštrumenti, jim ful dogaja na odru, glavni frontman je pa običajno takšen gospod, kot je naš Alfi Nipič (v zdajšnjem, zabavnem obdobju). Lahko sta recimo tudi dva, eden na sintesajzerju, eden pa poje.
smile-1.gif

Takih oddaj je bilo veliko v osemdesetih in devetdesetih, ko smo bili večinoma še mulci.

Torej, če kdo ve kaj, z izvajalci na plano, prosim.
smile-1.gif

Danke.
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Magična beseda je - Schlager

To vpiši v You tube, Goolge..., pa se ti bo odprlo krajestvo.

Nazadnje urejeno:

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Sem pozabil povedat ... schlager že, to smo tudi iskali. Ampak mi iščemo še malo bolj B-side artiste, ne take vsesplošne zvezde, ki ponavadi špilajo še z big bandom. Saj če kdo da dober keyword bosta že youtube pa google sama iskala dalje, ampak še zmeraj nismo prišli do tega.
smile-1.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16

Kaj takšnega? Udaren komad se začne nekje na polovici, a je program že pred tem nabit z akcijo.

Edit: eh, nek band sicer imajo, sem mislil, da ga nimajo, ko so zažvrgolele kot slavčki na steroidih. Bom pustil vseeno.

Nazadnje urejeno:

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Kaj pa to? Hubn Bubn Polka Band - Line Dance Polka
hysterical-1.gif

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/S6uZRU2kdPU"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/S6uZRU2kdPU" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

cheer.gif