Iščem zf film

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Spomnim se, da sem ga gledal ko sem bil majhen, zgodba pa je bila, da je en fant podrl rekord na igralnem avtomatu (neka vesoljska streljačina) in je prišla ladja iz vesolja po njega, kao da so oni nastavili to igro, da bi ugotovili, kdo je najboljši v njej, ker bo tisti lahko premagal ''bad guye''. Spomnim se še edino boja, da je stisnil neki gumb v svoji vesoljski ladji in je začela ladja streljat ko zmešana vse naokoli (če se prav spomnim sploh
tongue-1.gif
).

Hvala vam že vnaprej!

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hvala
cheer.gif
Sem si prav zapomnil zgodbo?

Malo iščem filme, ki sem jih gledal kot mali froc, potem pa jih nikoli več nisem zasledil na TV. Ravno dol vlečem Who Framed Roger Rabbit, odlična zadeva.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ja, pretty much si zadel... čeprav sem že po prvem stavku vedel, za kateri film gre.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hjooo, komaj čakam, da ga pogledam. Upam samo, da me ne bo razočaral, sej veš kak je, ko film gledaš z otroškimi očmi, z odraslimi pa drugače.

Zdaj ravno gledam Star Wars IV, prej pa sem gledal Misery, hudičevo dober (in krut) film.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Hehe, Misery... good one tudi.

Sicer pa, a se te stvari sploh še dobijo v "trgovinah"?

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Ja, zabaven film, ampak je bolj družinska znastvena fantastika.

See you later, Navigator
smile-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sem ga ''nabavil'' pa da vidim to čudo.

Last Starfighterjasem tudi pogledal in še dandanes ni tak slab, kot bi lahko bil. Računalniška grafika pač na ravni 80s, samo akcije pa je glih za 5 min, ostalo je samo kreganje ali se bo boril ali ne
tongue-1.gif