Iščem zanesljivega človeka (Celje)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

bmozin

Zelenc'
31. okt 2010
7
0
1
Nisem vedel, ali bi dal objavo sem ali v Zaposlitev:)

V glavnem, iščem nekoga iz Celja ali v okolice, ki bi imel čas 9. aprila dopoldne/opoldne, da mi gre dvignit/prevzet eno stvar. Prosim, če se oglasi kaka poštena in zanesljiva oseba (na ZS). Seveda nekaj malega plačam.

Dopusta zaradi službenih obveznosti žal ne morem vzeti, na dveh krajih hkrati pa tudi ne morem biti:)

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
a so drugs? hihi
hysterical-1.gif

srce-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
za
Citat:
DRUG MULE
?

Take zadeve je treba malo bolj definirati... 3/4 jih verjetno na kaj takega pomisle.

Vsaj napiš.. pralni stroj ali kaj takega.
crazy1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
He he v Celju ? Tam te bo ;edit(skoraj) vsak okradel preden se boš sploh zavedel...
;edit
Berem naprej in glej ga zlomka, kot v Sodomi in Gomori, dva poštenjaka v 03 regiji. Še je upanje

Nazadnje urejeno:

igi

Guru
13. okt 2007
5.659
1.234
113
Celje
Za toliko naprej ti za 100% ne upam potrditi, da bom v Celju, lahko ti pa 90%.

Če boš rabil, napiši kako ti lahko pomagam.

Lp

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.299
7.069
113
pri taščici
Sem te že hotel potunkat...pa nisem objavil. Janch na tudi napisano da je celjan. Od vaju dveh bi najbrž upal kupiti tudi avto na avtonetu.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Se zato pa ima navigacije čez, ker drugače ne zna domov prit.

Baje, da hodi lahko, orientacijo pa čist izgubi.

Nazadnje urejeno:

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.502
861
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Sam Janchu ni za zaupati, sem izvedel, da človek pije! V bistvu je kroničen pijanec...
crazy1.gif

No zabar, zdej bom pa zaradi tebe izgubil še tisto malega avtoritete in kredibilnosti, ki sem jo gradil 4 leta na tem forumu..
confused-1.gif

bajduvej, ne vem od kje ideja da so celjani nateguni kar se (avto)biznisa tiče? Jaz sem v celju kupil že 2 avtomobila, pa sem bil samo 1x nategnjen (ampak res zelo), drugače pa sem vedno vredu kupil!
priden.gif

avtor kaj rabiš, grem jaz iskat, preden se tale tema razvleče v nedogled. Ti samo povej koordinate! Lahko gre tudi za drogo, begunce, karkoli..vedno sem na uslugo!
zmaga.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.258
9.886
113
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
bajduvej, ne vem od kje ideja da so celjani nateguni kar se (avto)biznisa tiče? Jaz sem v celju kupil že 2 avtomobila , pa sem bil samo 1x nategnjen (ampak res zelo), drugače pa sem vedno vredu kupil!
priden.gif
Ni več kaj za dodat.
grin1.gif

50% nateg je za Celjana super.
cheer.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Celjan nategne tistega, ki se mu pusti. Mene so hoteli trikrat, pa jim ni ratalo.
smile-1.gif

Me je pa lani dvakratno nategnil smrkavec iz Kranja, v enem samem dilu.
10.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.