Iščem zadevo...

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.022
190
63
... ki bi v nekem področju onemogočila omrežje samo za določene telefonske številke.

Nekateri v podjetju, predvsem mlajša generacija, non stop visijo na svojih telefonih, na raznih messenger aplikacijah, kar se potem močno odraža na kakovosti dela. Zaradi teh problemov ima računalnik že blokirano povezavo v svet, ampak ne pomaga kaj dosti.
Tisti starejši pa imamo službene mobitele, in moramo biti dosegljivi. Smo že toliko stari, da nas online čvek ne zanima....
Motilec signala verjetno ne pride poštev, saj potem verjetno ne deluje noben mobitel.
Priporočam se za kakšno pametno rešitev.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Motilec signala + router wi-fi seveda z geslom, za komunikacijo se uporablja kakšen viber, skyp in ipd
sprasujem se.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Ne verjamem da kaj takega obstaja, ne telefon ne bazna postaja ne poznata telefonske stevilke. Mogoce po imsi/imei kodi.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Vedno deluje: Pravilnik + kontrola opravljenega dela + nagrajevanje učinkovitosti

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
Kaj pa, če se problematičnim pobere telefone oz. jih odložijo na določeno mesto za čas dela?

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Jammerji GSM signalov so pri nas prepovedani (tudi v kinu, gledališču ipd.).

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
bonk.gif

Obstajajo tudi mobilni podatki.

Kaj ti koristijo mobilni podatki, ce je prisoten motilec signala... ? Ceprav nevem, ce je sploh legalna uporaba motilca ...
bonk.gif

Kje vidiš,da imajo kakšen motilec signala?
In ne vem kaj se sploh oglašaš.Odgovor je bil namenjen komentarju pred mano.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
bonk.gif

Obstajajo tudi mobilni podatki.

Kaj ti koristijo mobilni podatki, ce je prisoten motilec signala... ? Ceprav nevem, ce je sploh legalna uporaba motilca ...
bonk.gif

Kje vidiš,da imajo kakšen motilec signala?
In ne vem kaj se sploh oglašaš.Odgovor je bil namenjen komentarju pred mano.

Njegov odgovor pa se je nanasal na odgovor malo visje... kjer je govora o motilcu signalov in uporabi komunikacije preko WiFi-ja zascitenega z geslom...
bonk.gif
...

Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Motilec signala + router wi-fi seveda z geslom, za komunikacijo se uporablja kakšen viber, skyp in ipd
sprasujem se.gif

In to, komu bom jaz odgovarjal, zaenkrat ni tvoj problem...
rolleyes-1.gif

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik Jest pravi:

Njegov odgovor pa se je nanasal na odgovor malo visje... kjer je govora o motilcu signalov in uporabi komunikacije preko WiFi-ja zascitenega z geslom...
bonk.gif
...

Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
sprasujem se.gif

In to, komu bom jaz odgovarjal, zaenkrat ni tvoj problem...
rolleyes-1.gif
bonk.gif

Daj ne piši traparij.Še enkrat si dobro poglej komu je odgovarjal oziroma na koga se je nanašal odgovor.
rolleyes-1.gif

Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
Vedno deluje: Pravilnik + kontrola opravljenega dela + nagrajevanje učinkovitosti
In dokler mene ogovarjaš je moj problem ja.
Če ne veš kaj pišeš se ne vtikaj v moje komentarje.
priden.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kaj pa ce bi ti se enkrat prebral celo temo... Pa malo povezi odgovore med seboj...

Sicer pa vem, da imas pac tak nacin komuniciranja, da se rad vedno kregas... zato bom raje nehal.. ker enostavno nima smisla ...

P.S. Nikoli ni tvoj problem, kaj jaz pisem... in komu bom odgovoarjal. To je cisto moja odlocitev...

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Ja res bolje,da nehaš in bodi moški pa priznaj,da si naredil napako.Celo stran si zasvinjal s svojim trolanjem.Raje ti še enkrat preberi in poveži vse skupaj.
Kregam se samo s tistimi,ki nimajo pojma kaj pišejo,ker mi gre tak folk res na živce ker kr neki nabijate v prazno.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Kaj pa ce vsi preberete se enkrat vprasanje,, ni problem v "blokiranju" VSEH telefonov, ampak samo DOLOCENIH...

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.054
70
48
Morda obstaja femtocelica, na kateri bi lahko dal določene aparate na blacklist?