Iščem ugoden hotel v Beogradu blizu Kneza Mihajlov

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Zdravo,

iščem en hotel v Beogradu v bližini ulice Kneza Mihajlova (saj je to tista za šetanje do Kalemegdana, kajne?)
Sprejemljiva cena mi je nekje okoli 100 € za 2 osebi. Če ima garažo, še toliko boljše.

Prosim za ideje.

Hvala in LP,
Matjaž

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Zdravo!

Vse tvoje kriterije izpolnjuje hotel Majestic. Preverjeno dober hotel. Plačaš tradicijo in lokacijo, zato cena malo prebija tvoj budget (za 20 EUR). http://www.majestic.rs/srpski/

Drugače je v bližini še hotel Moskva- čas se je ustavil leta 1976
smirk-1.gif
.

Če si z lastnim prevozom, svetujem hotel Forest (Novi BG, 10 minut vožnje do centra BG)- 70 EUR za dve osebi. Super, nov, hotel.
Za kontakt- Forest- pošlji ZS.

LPM;

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Moskva je zakon. Skoda, ker so Titove slike sneli s sten, samo to se manjka, pa bi bila iluzija padca v 1976 popolna
smile-1.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
tudi royala niso obnavljali že odkar so ga zgradili. hotel je sicer na super lokaciji. 3min stran od knez mihajla in 3min stran od kalamegdana. pa 1 min stran od 2. najboljše pleskavice v mestu. 1. najboljša je pred buvljakom v novem bg.
smile-1.gif

drugače pa če nista preveč stara priporočam kak hostel. se da prit 3x ceneje skozi kot hotel.
zmaga.gif
pa še urejeni so ponavadi bolj.

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Glede Balkana.....Pred letom in pol sem hotel rezerviral preko agencije ...ni važno katere. Ta je zadevo urejala s svojim nizozemskim partnerjem. Dobim voucher iz neta in ko se z njim oglasim v Balkanu je nastal problem. V glavnem voucherja niso jebali 5%. Sledil je sprehod čez cesto v Moskvo. Od takrat rezervacije urejam direktno s klicem in prek maila.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
sej imajo tudi v hostlih 2 posteljne sobe. v enem, ki sem bil(ca 5min stran od kalamegdana in 5min stran od donave) sva bila celo sama, tak da sva imela cel hostel za sebe. pa klimo v sobi. pa tv s kabelsko v sobi. sva pa dala 17€ na noč na osebo.
zmaga.gif

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
a ma kdo kak predlog kam it zvečer/ponoči? sem bil nazadnje tam pred leti (akademija, klub omladine, barutana, andergraund), če kdo ve za kak v redu diski ali splav, z besedo na dan. tnx

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Old pub, Ok.No, ... sem bolj po kafičih in pivnicah hodil. V havani sem edino bil. taki latino club na knez mihajlovi.