Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kot študent sem kr nekaj teh anten zamenjal a z nobeno zadovoljen. Še najbolje so se obnesle tiste male, ki jih zunaj na zid ali na streho daš. Navadne antene.
Casio isče za tv. Jaz sem mu povedal, da so sobne za en k. Najbolje je tista navadna, šprikle, klasicna. Za tv slo in kar je sedaj za gledat, ne rabiš satelitske
On Friday (February 10), a septuagenarian do-it-yourselfer and I were talking about the over-the-air digital TV signals available in the Vancouver area; something relatively few Vancouverites seem …
Pozdravljeni zanima kje bi se dalo kupit takšno anteno kupil sem jo pred. Leti v Merkurju antena je imela zelo dober sprejem tv signala pregledal sem celi google in ne najdem več tako močne zunanje antene verjetno ne smejo več delat tako močnih anten kod so to bile takrat.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.