iščem mojstra za popravilo notranjih lesenih vrat

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.924
267
83
Slovenija
pozna kdo koga na štajerskem koncu?

dober/pošten/poceni/zanesljiv.....
17758-icon_confused.gif

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.924
267
83
Slovenija
polni les + steklo + 6 kom vrat?
dvomim....

pod popravilo mislim manjša popravila (tečaji, vstavljanje tesnil...)

vesper

Pripravnik
9. feb 2008
122
0
16
Sem iskal tudi jaz pa obupal.

Nihče noče več imeti opravka s popravili lesenih vrat. Vsi bi samo nova montirali.
Sem se že zmenil z enim pa je pol obupal in se mi je po telefonu skoraj zjokal kolko je dela, pa časa, pa da skoraj nič ne zasluži......

Na koncu sem se zmenil v Jelovici za menjavo krila, tesnil, tečajev in kljuk. Strošek cca 300 EUR (vhodna stan. vrata v bloku).

LP

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Noben od teh kao majstrov ni toliko junaka, da bi poslal predračun, kjer bi napisal tako ceno, da se mu delo pač izplača. Jaz s tem nisem imel nikoli težav. Če stranka nekaj hoče, pač daš tako ceno, da lahko delo opraviš kvalitetno in da si pokrit.

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Poglej to je seveda popolnoma lahko reči.
Takšen predračun je zelo lahko dati, vendar pa je potem to dvorezen meč. Zato ker je pa potem to zelo slaba reklama, ker tisti, ki dobi tako visok predračun naokoli raztrobi kako ga je hotel nekdo nategnit in je samo za popravilo vrat računal skoraj toliko kot stanejo nove. In strošek je v resnici takšen. Pri nas če bi hotel obnavljati stara vrata sem prepričan, da bi bil strošek obnove praktično isti kot strošek izdelave novih. Tega pa nek stric, ki ima doma res super vrata stara 30 let, ki bi bila samo malo za polakirat pač ne razume.

Zato je potem veliko lažje in tudi boljše reči, da tega pač ne delaš in si ne ustvariš slabega glasu na račun nekoga, ki bi samo nekaj "obnovil"

Peti_element

Zelenc'
8. avg 2011
2
0
1
Hrastnik
Jaz popravljam vrata. Tale vhodna na moji strani so prišla skupaj z brušenjem, odstranjevanjem barve, 4x lakiranjem in vmesnim brušenjem, ter povečanjem vložnega žepa ter novo steklo 250€. Potrebno je bilo tudi brušenje in barvanje rešetke. Je kar veliko dela.

Garažna vrata so prišla ravno toliko, saj je bilo manj dela na površinsko enoto.

http://www.facebook.com/pages/Peti-Element/208956065819191

lp
Boštjan
1277274-pop.jpg

Priponke

• 1277274-pop.jpg
    1277274-pop.jpg
    92 KB · Ogledi: 1.071

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Ko je že odprta tema, bi še jaz pristavil pisker.

Praviš, da se ukvarjaš s popravilom vrat. Jaz bom imel v prihodnosti (verjetno proti koncu leta ali začetek naslednjega) problem z enimi vrati. Gre za vrata iz notranjega stopnišča v mansardno stanovanje. Problem pa je v tem ker moram spremeniti smer odpiranja vrat (namesto navznoter levo, navznoter desno).Vrata imajo veliko šipo. Mi je pa stil zlo všeč. Ali je to sploh možno izvest? Ali se to cenovno splača.