iščem majstra za zravnat eno steno + priprava

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Je tukaj gor kakšen tak iz LJ ali okolice?
Gre se za hodnik cca 8m x 1.5m, stene so načeloma ravne,ampak bi rad da so vogali lepse narejeni, pa kaksne neravnine odpravljene.Za obdelat so seveda vse stene in strop, ne samo ena, da nebo pomote.

Koliko cca plačati za tako delo? Rad bi da pripravi teren vse do barvanja.

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Da bo samo pripravil teren boš težko dobil ali pa bo razlika v ceni tko mala, da se ti ne bo splačalo, da se pol še sam igraš. Sem sedaj 2 tedna malo klicaril okol pa so vsi tko govoril. Razlike v ceni pa imaš od 5-9€/m2.
Pa za unga ko se recimo, da tkole po telefonu odločiš ti naj pride prej še pogledat pa predračun nardi glede na videno situacijo. Pri men je tut blo po telefonu ena cena, pa sem si jst to že v glavi mal preračunu, potem ko je pa prišel in videl, kaj dejansko je potrebno še naredit je pa prišla mal višja cena. So pa razlike potem ali 1x ali 2x kita, pobelijo ponavad vsi 2x, če pa si barve zmišljuješ zna pa kr spremenit ceno.

Mi pa ravno danes pride malar pa ti lahko v petek povem kako bom zadovoljen in kolk bo končna cena.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mam bosanca, k ti lahko zrihta, popravi napake, omete ti ne bo delal..ne vem kaj točno rabiš

plačaš po kvadratu ali uri..ura je od 8 naprej.