Iščem kuhinjski pult...

trbowc

Pripravnik
15. jun 2008
136
1
18
Iščem kuhinjski pult za omarico debeline 28mm , 60x60cm, spredaj polovično polkrožno zarobljen, ČRNE BARVE. Ima kdo kakšno idejo, kje bi ga našel? Preklical sem že vse od Baumax do OBI itd., pa tudi razne mizarje.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
28mm? pult je ponavadi 40mm. Edino če ti kak mizar stisne ultrapas ter obrobi.
Za 28 mm, predvidevam da to nebo delovni pult(kuhinsjki) ampak bolj odlagalna površina bi lahko vzel 28mm iveral ter obrobil z abs-om.
V Lj. ti to en kos naredijo npr v MojHobi(koprska 74) glede na to da je zakroženo.

Nazadnje urejeno:

trbowc

Pripravnik
15. jun 2008
136
1
18
To bo pult na omarici za vgradno kuhalno ploščo. Debelina 28mm je zato, ker je obstoječi pult takšnih dimenzij (kuhinja stara 19 let) vendar ga ni možno več dobiti. Omarica bo nadomestila prostostoječi štedilnik, zaradi tega pa ne mislim menjati celega pulta oz. kuhinje. Kuhalna plošča je dimenzije 59x52cm, tako da se pulta ne bo praktično skoraj nič videlo, mora pa biti zarobljen spredaj, da se ujame z obstoječim pultom.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Mogoče sem tole narobe prebral ti hočeš imeti rob zaokrožen ne radij(pult v kotu). v prvem postu sem mislil(hitreje pišem kot mislim :p) da hočeš radi.

Da bi dobil enak pult je praktično nemogoče. Včasih je že težko dobiti dekor katerega so prodajali par let nazaj.
Malo poglej po googlu kdo se ukvarja s postformingom je pa spet tukaj če bo imel tako folijo..

Da bi menjal komplet pult ? Npr v Slovenija lesu imaš včasih akcije ko te pult dolžine 410cm pride 50€. Menjaš komplet so pa seveda debelejši kot ta ki ga imaš gor.

Nazadnje urejeno:

trbowc

Pripravnik
15. jun 2008
136
1
18
Pulta ne bi menjal, ker imam kotni element pa dvonivojski šank. Bom čez par let kar kuhinjo zamenjal ali obnovil, pa pride pult takrat v poštev. Tudi če bi bil pult sijajno črn, bi bilo v redu, ker je plošča steklokeramična. Bom še malo raziskal pri mizarjih.