Torej kupujem oz. iščem zadevo, ki je popularna v Angliji in na Nizozemskem, ne pa kje bližje nam (camping oprema). Novo je zelo drago, rabljenih pa je v Angliji veliko za zelo primeren denar. Seveda gledaš oglase, kjer dobiš občutek, ampak potrebno si je stvar ogledat v živo. Ker ne morem za vsak oglas letat v Anglijo, ker toliko pa zadeva ni vredna, bi potreboval "kolega", torej nekoga, ki živi v Angliji in bi šel zadevo pogledat zame, mi sporočil kakšna je (seveda po mojih navodilih), slikal, posnel in, če bo ok, tudi kupil, nato pa jo pridem iskat ali se preko prevoznika pošlje v Slovenijo.
Seveda se bo izbiralo oglase z lokacijo blizu njemu in pove mi kakšen % vzame od kupinine za svoje delo. Obstajajo mogoče celo ljudje, ki se s tem bavijo profesionalno? Za avte itak, da so, sploh oldtimerji, za camping opremo pa dvomim.
Aja isto velja za Nizozemsko, samo žal ne znam iskati oz. najti njihovih domačih oglasov s tako opremo.
Seveda se bo izbiralo oglase z lokacijo blizu njemu in pove mi kakšen % vzame od kupinine za svoje delo. Obstajajo mogoče celo ljudje, ki se s tem bavijo profesionalno? Za avte itak, da so, sploh oldtimerji, za camping opremo pa dvomim.
Aja isto velja za Nizozemsko, samo žal ne znam iskati oz. najti njihovih domačih oglasov s tako opremo.