Iščem "kolega" v tujini (Anglija) za uvoz

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Torej kupujem oz. iščem zadevo, ki je popularna v Angliji in na Nizozemskem, ne pa kje bližje nam (camping oprema). Novo je zelo drago, rabljenih pa je v Angliji veliko za zelo primeren denar. Seveda gledaš oglase, kjer dobiš občutek, ampak potrebno si je stvar ogledat v živo. Ker ne morem za vsak oglas letat v Anglijo, ker toliko pa zadeva ni vredna, bi potreboval "kolega", torej nekoga, ki živi v Angliji in bi šel zadevo pogledat zame, mi sporočil kakšna je (seveda po mojih navodilih), slikal, posnel in, če bo ok, tudi kupil, nato pa jo pridem iskat ali se preko prevoznika pošlje v Slovenijo.

Seveda se bo izbiralo oglase z lokacijo blizu njemu in pove mi kakšen % vzame od kupinine za svoje delo. Obstajajo mogoče celo ljudje, ki se s tem bavijo profesionalno? Za avte itak, da so, sploh oldtimerji, za camping opremo pa dvomim.

Aja isto velja za Nizozemsko, samo žal ne znam iskati oz. najti njihovih domačih oglasov s tako opremo.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
To bi bil jaz
smile-1.gif
Daj mi prosim malo vec napisi na ZS, pa se dogovoriva. Lp.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Zdravo,

sem prebral nekaj postov in svaka cast za ta manever.

nism pa zasledu kolk si star, pa - a si ti iz sk.loke?

lp m

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Sej ce tko pomisles panike glih ne more bit. Si 2 uri stran od nas. Pa 50 eur.

predlagam da si uredis cimprej zdravstveno zav., ce si ze nisi...

Nazadnje urejeno:

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Sej ce tko pomisles panike glih ne more bit. Si 2 uri stran od nas. Pa 50 eur.

predlagam da si uredis cimprej zdravstveno zav., ce si ze nisi...
Točno tako, če se zdaj odločim, sem v treh urah na Brniku
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.847
6.949
113
Odvisno kaj je potrebno naredit, ampak puljenje modrostnega lahko pride tudi blizu 300 na zob...pri nas, privat.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Matej, o čem ti? Zdravstveno zavarovanje je zastonj v UK in tudi ce nisi zaposlen ne placujes nicesar.. Pri meni je slo za enostavno izpulitev modrostnega zoba, ker ni bilo komplikacij, pa vseeno.. 60 evrov, privat klinika, profesionalen odnos, naročen že naslednji dan, tega v SLO še nisem doživel
smile-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
razni ljudje bi ti znali povedati, da smo majhen trg, kar pomeni da so aparati za zadravstvo pri nas držaji kar pomeni da so storitve dražje. koliko to drži pa presodi sam.

aja tvoje puljenje je bilo enostavno? kaj pa kolegičino? tudi enostavno ali ne tako zelo enostavno?

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Je že res, da je Slovenija majhen trg, a vseeno, želel sem le pokazati, da cene standardnih posegov ne grejo 'v nebo' v grdem kapitalističnem zahodnem svetu, kot se to rado prikazuje. Podrobnosti njenega posega ne poznam, ni pa šlo za noben kirurški poseg. V tej zobo kliniki pride recimo detajlen pregled zob 18GBP, nevem koliko so pa cene v SLO?