No, pa še napiši kdo je bil izvajalec.Mel siptarje na objektu.. pripeljal jih je slovenec.. narejeno korektno, na rok in znotraj budgeta.
Pozitivno presenecen
Nizko ste padli, nizko.Kak je zadnjič en napisal? Raje dvakrat toliko klenemu slovenacu kot pa "južnjaku", kaj šele šiptarju.
Jaz ne, samo citiral sem enega, pa mislim da glih iz Kranja.Nizko ste padli, nizko.
promas.siNo, pa še napiši kdo je bil izvajalec.
V bistvu so pa slo izvajalci padli nizko, kar se tiče kvalitete in cele storitve, pa še arogantni so in dragi. Če znajo delavci drugih držav narediti, kar potrebujem, mi je čisto vseeno od kje so. V bistvu so dobrodošel konkurenčni faktor.Jaz ne, samo citiral sem enega, pa mislim da glih iz Kranja.
Meni je jasno, da ga ni slovenca, ki bi še delal take stvari in nebi bil za dve leti vnaprej zaseden + da je lahko ugodno zgolj pobožna želja.
nimam tolk izkusenj.. v čem?Če verjameš al pa ne je med bosancem in šiptarjem ogromna razlika. Na gradbišču mislim.
SLO izvajalec, delajo pa delavci iz Bosne, Kosova, Romunije.... Redkim uspe obdržati delavce za 800€ neto. Naši delavci, kolikor tolikor sposobni, so šli.V bistvu so pa slo izvajalci padli nizko, kar se tiče kvalitete in cele storitve, pa še arogantni so in dragi. Če znajo delavci drugih držav narediti, kar potrebujem, mi je čisto vseeno od kje so. V bistvu so dobrodošel konkurenčni faktor.