Iščem: "haklc" za senčnik za Toledo

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Kako bi našel kataloško ali nemški izraz za zatič, ki drži na mestu senčnik nad šoferjem? Da malo pobrskam po ebayu...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Hvala vsem, bom naročil tole, zgleda še najbolj podobno:

http://www.ebay.co.uk/itm/3510...K%3AMEBIDX%3AIT

Po opisu sodec tale ne bo taprav, ker ce izberem katerikoli Toledo pise, da ne pase
smile-1.gif
...

skitched-20150408-141809.jpg

Pa si vprasal, koliko bi to stalo pri nas na servisu. Jaz sem bil presenecen, ko sem enkrat iskal za Cordobo tipko za predal zapret. V Kranju pri Vrtaču je bila cena smešno nizka (nekje okoli 20€, ce se prav spomnim... cena podobna tisti na eBayu) ...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Če paše na leona isti letnik, paše tudi na toledota
wink-1.gif

Glede na konfigurator pa naj bi pasalo... Leon Mk1 je isti kot Toledo Mk2, s tem, da ima toledo rit...

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Zakaj pa ne vprašaš na pooblaščenem servisu?
Jaz sem rabil enkrat pred leti ene pet podobnih drobnarij, pa sem šel na Porsche Verovškovo in je vse skupaj prišlo manj kot 10 €, pa še vse so imeli na zalogi. Res se je tam en stric s pepelniki namatrou, da sva skupaj prečitala na monitorju potrebne part numberje, ampak so bili cenovno res ugodni.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Brat klical na verovškovo, so ga "odpravili" da mora klicat oz it k španu. Tam pa bi rabil skorda številko gat od njega, da lahko mogoče po modelu najdejo part number in naročijo. Zato ebay...

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Brat klical na verovškovo, so ga "odpravili" da mora klicat oz it k španu. Tam pa bi rabil skorda številko gat od njega, da lahko mogoče po modelu najdejo part number in naročijo. Zato ebay...
Telefon ali mail je za njih kot da bi povprečen smrtnik moral pilotirat raketoplan na luno. Jaz sem enkrat pred ene 6 leti poslal mail tja s podobnim vprašanjem enemu v prodaji (bil tudi na Mobi... forumu), pa ene trem v servisu in rezervnih delih, pa še nisem dočakal odgovora.
Pojdi tja, pa skupaj z unim na delih poglejta po računalniku, zna bit da imajo na zalogi ali pa da dobavijo v 24 urah.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik guardy pravi:

Saj to je nekako logicno... preko eBaya pa kupis eno... ko dobis, vidis, da ni pravo... kupis drugo, spet vidis, da ni pravo... potem gres pa vseeno na pooblasceni servis in jim das stevilko gat in kar hocejo, da poiscejo pravi rezervni del
smile-1.gif
...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Evo, sedajle klical na špan, dobil verjetno človeka glih iz kave in je bil full prijazen in ustrežljiv. Zadeva naročena pri njih za 3,95€
cheer.gif

hvala vsem!