Iščem dobro in poceni računovodjo

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Torej, ravnokar sem plačar račun za bilanco, in sem se usedel na rit. 390 eurov so me oskubili, to pa je tu mač. Pri tem, da mesečno plačam še 110 eurov.
Iščem drugega računovodjo, ki bo ceneje kot moj:) Sem pa s.p., delam sam, mesečno imam max 10 dokumentov. Pozna kdo kaj ugodnega?
Aja, računovodja naj bo iz Ljubljane ali pa iz Gorenjske ( Kranj, Jesenice )

Nazadnje urejeno:

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
Vem da je v Preddvoru Vencelj d.o.o., ki je po moje cenejsa varianta glede mesecnega stroska, ne vem pa kako je z letnimi porocili za s.p..
Lahko pa preveris
wink-1.gif

kakush

Pripravnik
11. sep 2007
62
0
6
Ce si se vedno zainteresiran lahko vprasam kolegico ki ima racunovodski servis.

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Aja še to. pri letnih poročilih se moraš malo spogajat.
Najboljše da malo zatežiš v stilu: "Če vodite knjige v programu celo leto vam te bilance itak same ven padejo.
wink-1.gif
"

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Kolegica ima tudi računovodski servis in verjetno bi se dalo zmenit za kakšno dobro ponudbo. Vem pa da dela zelo dobro, saj vodi računovodstvo za našo fimo, ki ima kar nekaj prometa!

kakush

Pripravnik
11. sep 2007
62
0
6
Ce te se vedno zanima lahko poklices na 01/256 24 95 ali 041/665 526. Kolegica vodi podjetje ze vec kot 15 let.Podjetje se imenuje Biroma d.o.o. in je iz Ljubljane. lp

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Meni vodi Kadrial iz Naklega. Sem zadovoljen.

prej je bil pa Pem z Jesenic

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Če se prav spomnim, je priporočilo Zveze računovodij in finančnikov, da naj bi bil v "računovodski firmi" vsaj en, ki ima vsaj višjo ali visoko šolo, zaradi možnosti "komuniciranja na nivoju" v primeru davčnih kontrol in razčiščevanju ne - pravilnosti.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Vcasih smo sli na novela d.o.o. (verjetno ves kje je to - tam je zdaj se vital telovadbe pa to) pa je bilo kar ugodno. Tako da tam vprasaj tiste njihove tajnice, delajo tudi doma privat.
Alpa kar sefa novele, je faca clovek.

LP

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Če se prav spomnim, je priporočilo Zveze računovodij in finančnikov, da naj bi bil v "računovodski firmi" vsaj en, ki ima vsaj višjo ali visoko šolo, zaradi možnosti "komuniciranja na nivoju" v primeru davčnih kontrol in razčiščevanju ne - pravilnosti.

To je en cel navaden bullshit! Družinska znanka ima srednjo izobrazbo in 35 let delovnih izkušenj. Delala je s takimi in drugačnimi, vendar je žalostno da se pogojuje karkoli z izobrazbo. Eno leto pred penzijo je, pa mora učiti diplomirane smrklje (ki imajo še enkrat višjo plačo, mimogrede) osnov računovodstva, knjigovodstva in ostalega. V tem fohu so izkušnje precej bolj pomembne kot formalna izobrazba. Predvsem pa je treba biti priden.

teccna

Pripravnik
3. avg 2007
46
0
6
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
Najboljše da malo zatežiš v stilu: "Če vodite knjige v programu celo leto vam te bilance itak same ven padejo.
wink-1.gif
"

glej, sem računovodja in mi je tale ena izmed najbolj debilnih pripomb ever
bonk.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik teccna pravi:
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
wink-1.gif
"

glej, sem računovodja in mi je tale ena izmed najbolj debilnih pripomb ever
bonk.gif

Kaj češ, stranka je.
smile-1.gif