Išče se kuhinja

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Potrebujem sliko kuhinje Lip Ajdovščina.
Torej če imate doma, pr babicah, sorodnikih... tako kuhinjo in jo lahko fotografirate in pošljete sliko bi bil zelo vesel
smile-1.gif

Slike z googla žal ne veljajo.
Bolj ko je stara bolj bom vesel
cheer.gif

pozdrav.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Sem slišal reklamo ja. Drugič lahko še dopišeš zakaj rabiš. Da se folk na bo počutil opeharjenega.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
za vse:
slike rabi kolega, ki se je že tam menil in me je samo prosil, če mu lahko zrihtam kake slike. Ali se je on kako drugače zmenil ali je narobe razumel pa ne vem. Rekel je da rabi slike in ni potrebno, da je on na sliki in ni potrebno da je njegova kuhinja.

@Resolver
dobiš pm

@lost1
hvala za link, mu bom poslal

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Saj ima sedaj veliko proizvajalcev akcije.
Jaz sem naročil kuhinjo Dan Kuchen, ki je bila po redni ceni 10500 EUR, zračunano s popusti pa 6300 EUR.
Seveda je odvisno kaj naročiš. Tri omare za vgradne aparate so zastonj, potem predali v podnožju, veliko stvari pa s 50 % popustom.

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Saj ima sedaj veliko proizvajalcev akcije.
Jaz sem naročil kuhinjo Dan Kuchen, ki je bila po redni ceni 10500 EUR, zračunano s popusti pa 6300 EUR.
Redna cena
hysterical-1.gif
, po tej ceni je niso nikomur prodal .....
poznamo to ....
hysterical-1.gif

najprej 60% gor pol pa na velik plakat -40% popusta ....pa na 12 obrokov brez obresti .... .. pa samo do konca maja, junija, avgusta ........(poljubno dodaj mesec) bodte malo bolj pozorni na letake in reklame tega (največjega v slo) trgovca ....
in ljudje letijo do konc mesca kupovat pohištvo, ker prvega naslednji mesec ne bo več tako ugodno .....
bonk.gif

Take akcije trajajo vsaj že 10 let nepretrgoma ......
stupid-1.gif