IQ darila

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Bliža se čas RD kolegice, pa bi ji namesto kake kreme, žepnice tokrat podaril kako zanimivo darilo, pa sem prišel na idejo, da bi kako IQ darilo oz kak se pač reče. Recimo ala tiste lesene kocke iz posameznih delov za sestavit, pa baje neke kovinske spirale za 3d sestavljanje oz predstavljanje,...
Menda je ena trgovina v LJ, blizu Konzorcija. A kdo ve kje bi bila, da malo pogledam te variante?

Lahko pa tudi kaka druga ideja
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Bliža se čas RD kolegice, pa bi ji namesto kake kreme, žepnice tokrat podaril kako zanimivo darilo, pa sem prišel na idejo, da bi kako IQ darilo oz kak se pač reče. Recimo ala tiste lesene kocke iz posameznih delov za sestavit, pa baje neke kovinske spirale za 3d sestavljanje oz predstavljanje,...
Menda je ena trgovina v LJ, blizu Konzorcija. A kdo ve kje bi bila, da malo pogledam te variante?

Lahko pa tudi kaka druga ideja
smile-1.gif

ta štacuna je zdej v podhodu pr kongresnem trgu proti maxiju...

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Moja zbirka na sliki spodaj ... jih imajo tudi v eLeclercku na Rudniku, 3 sem tam nabavil, dve pa na novoletni tržnici v LJ ...

So pa v kategoriji težjih .. ponavadi prvo sestavljanje/razstavljanje mi vzame tam kake 2-3 ure (s pavzami in tuhtanjem
smile-1.gif
)

Včasih mi paše malo prste razmigat .. ko pa si enkrat zapomneš po kakšni metodi gre to skupaj, se kar hitro sestavi
smile-1.gif

Ne priporočam nakupa tistih dveh žebljev, pa ključev ki se držita skupaj ... razmeroma enostavno dat narazen, ko pa enkrat daš, pa ne veš kaj bi še počel s tem. (kupili kolegu ključe za darilo, pa so prelahki)

Imam pa še eno leseno sestavljanko, pa eno s 4 kovinskimi obroči povezanimi s špagicami .. tisto pa mi ni še ratalo zložit ...
1743529-DSCN0487.jpg

Priponke

• 1743529-DSCN0487.jpg
    1743529-DSCN0487.jpg
    44,8 KB · Ogledi: 175

b_t

Pripravnik
17. okt 2007
309
7
18
Tudi tole je odlično IQ darilo. Če ste seveda pripravljeni zbarti toliko denarja in če je ona tak tip:

B007OZNZG0

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.398
4.964
113
Citat:
Uporabnik b_t pravi:
Tudi tole je odlično IQ darilo. Če ste seveda pripravljeni zbarti toliko denarja in če je ona tak tip:

B007OZNZG0

467716-post_slo.gif

po mojem še od vseh najboljša izbira, ker če ni glih neki tehnični tip, vprašanje če bi ji te igrače sploh bile
všeč... glej na darilo skozi njene oči, kaj bi njej več pomenilo... srečno pri izbiri
evil.gif