Iphone zaribal?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Skoraj nov, po meniju se da sprehajat, vse dela popolnoma normalno, vse dokler ne želim vtipkat telefonske,
enostavno TS ne deluje več. Preklopiš na meni, spet vse normalno deluje.

Sem dal tovarniške, sem resetiral vse možno - problem ostaja.

Na telefon se ni nalagalo čisto nič ker v osnovi nezna delat nič razen smsov, kamere in klicev.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
Restore firmwarea.

Take simptome je pri meni povzročila instalacija in deinstalacija paketa za prikaz slovenskih številk. Razlog je bil v nekaj pobrisanih fajlih.

B.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Jah, če hočeš zdaj, da bo delalo, boš moral naložit v2.2, jailbreakat ga in naložit popravek za prikaz kllicočega. Ostalo pa seveda po želji
wink-1.gif
Maš eno uro dela, če še nisi tega delal.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Model ni kriv, da se je to zgodilo, ker je očitno softverska napaka. Isto, kot da bi ti kdo prodal PC z win visto. Pa bi bla vista pokvarjena, ti pa bi želel vrnit delujoč PC. Itak naredi kakor želiš, samo boš s tem imel več dela, kot da se spraviš na novo naložit sistem.
wink-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Joshua pravi:
Jah nevem, če ti bo dal kar tako denar nazaj. Edino če boš mel kakšno gorilo s sabo
smile-1.gif

Nerabim gorile, kr lepo vrača denar, ker so mu pred časom gurnili inšpekcijo pa je bil ob par jurjev,
tako da tu ni bojazni.

dal mu ga bom nazaj pa pridem čez 3 dni po njega, vmes pa bo dal telefon v istem rangu, tu ni bojazni,
nemislim grozit nobernemu.

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
KSZ...
Z iPhonom ni nič narobe. Popolnoma ista stvar se je zgodila meni po upgrade-u na FW 2.2. Ko sem odprl telefonski del menija, je zmrznil in se ni več odzival. Pač, kot je napisal Mikrohard, naredi restore ter po želji še jailbrake in bo stvar zagotovo delovala tako kot mora...

Lp. TheCjen

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
jaz najprej nebi delal restore, ampak bi, ko prideš v aplikacijo "PHONE" namesto navadnega klika na tipko home, le-to tipko držal dokler te iz aplikacije ne vrže nazaj v meni, pri naslednjem zagonu aplikacije bi moralo delovati vse OK

se pravi, klik na PHONE ikonco, da se aplikacija naloži, ko ne gre nič tipkat itd... pa pritisneš in držiš tipko HOME, dokler te iz aplikacije ne vrne v osnovni meni

probat ni greh...
pa šele potem nalagat...

to je podoben manever, kot če daš v OKNIH CTRL+ALT+DEL pa nasilno zaustaviš neko aplikacijo

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Potem bi tudi delovalo, če bi telefon izklopil in ponovno vklopil (kar se naredi kot prvo, če kaj ne dela..).

@MihaM:
Naštej mi en (ja samo en) operacijski sistem, ki še nikoli (na nobenem PCju, telefonu, pdaju, navigaciji, ... kjerkoli) ni zaštekal.. pač dejstvo je, da ima vsak SW kak bug...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Se zgodi. Jaz sem tudi z E71 super zadovoljen, pa sem pri prejšnji nadgradnji naletel na same probleme, saj je nekje prišlo do napake in mi je Back Up naredil to, da imenika ni hotelo odpreti. Potem sem moral vse na novo nastavljati, imenik ipd. sem pa hvala bogu s predhodne Nokie prenesel gor.
Z zadnjo nadgradnjo pa ni bilo nikakršnih problemov.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kaj si mislo, da nam je telefon šteknil, pa sem prišel sem pisat, preden sem probal vse možne varjante z vsemi dosegljivimi
mojstri?

EDIT: Ne žali, ni ti hotel nič slabega!

Nazadnje uredil moderator: