iPhone finder

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
Sem si hotel nastimati Family sharing, da s hcerko veva kje je kdo, ce se ne javiva, pa mi itunes skoz tezi s placilnimi karticami, ki jih nimam (mam sam maestro ba). Obstaja se kaka free applikacija, ki dela podobno (da na mapi vidis kje si ti, kje so pa drugi telefoni ?)

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
Obstaja že mogoče kak app samo niti prebližno ne dela tako kot apple zadeva, drugače pa ti govoriš o find friends appu ki dela tudi brez icloud family sheringa, v appu pošli povabilo hčerki ali obratno potem potrdiš in je to to. Ne dela pa find iphone app le ta pa kaže samo tvoje naprave in potem seveda tudi icloud family naprave. Za slednjega rabiš obvezno kartico VISA, diners aka discovery, AMEX, MC,...

I

Izbrisan uporabnik 3287

naredi takole: pojdi v trgovino prek iphona, izberi eno aplikacijo (ki je zastonj - free) in pritisni za dolpoteg. tu ti bo zamorilo, da potrebujes apple id in ti ponudilo, da si ga ustvaris. sedaj pac ustvari svoj apple id (potrebujes email naslov za potrditev). ko koncas se bo aplikacija nalozila na telefon. potem vpisi v iskalnik v trgovini find iphone. in ga nalozi na telefon. ta app je najboljsi. lahko pa pa poguglas za step by step navodila za free account. lp

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
@smt, vse vredu samo koliko sem jaz razumel on želi uporabljati novo funkcijo family shering ta pa zahteva da ima nosilec famly shering accounta vnešeno kartico metodo plačila. in mimo tega ne gre posamezni apple id pa so lahko kreirani brez kartice.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.507
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik bluub pravi:
@smt, vse vredu samo koliko sem jaz razumel on želi uporabljati novo funkcijo family shering ta pa zahteva da ima nosilec famly shering accounta vnešeno kartico metodo plačila. in mimo tega ne gre posamezni apple id pa so lahko kreirani brez kartice.

On zeli videti lokacijo drugega iPhone-a... Temu je namenjena aplikacija Find my Friends in s funkcijo Family Sharing nima direktne zveze... Je pa res, da je Find my Friends tudi del funkcije Family Sharing...

http://www.apple.com/apps/find-my-friends/

Torej ce zeli le videti lokacijo, je dovolj, da si ustvari iTunes racun brez placilnega sredstva... Ce pa zeli vkljuciti Family Sharing, pa mora imeti obevzno tudi vpisano neko placilno sredstvo...

Navodila za kreiranje racuna brez uporabe placilnega sredstva pa so tukaj >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=22323 ... Samo to ima verjetno ze ... Ce ima ze dlje casa iPhone...

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
Ja, isti account imava oba s hcerko ze doug nazaj (ko sm meu se kartico
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

kolikor razumem imata oba en acc. torej ni potrebe po potrditvi obeh. potrebno je le v nastavitvah obeh nastaviti, da je zadeva vklopljena. pa oba telefona morata imeti aplikacijo nalozeno na telefon

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
Thx za link. Sem uporabu kar family sharing, ker si dal link trika, kako si ustvariti novi apple id brez kartic
smile-1.gif