Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Evo enega, ki praktično v vsem poseka iphone 6s že za 150 evrov.
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_262030.html
Zakaj bi kupil nekaj za 150, če sem pa s 6S za 700+ zadovoljen? Z veseljem dam vsako leto slabih 200€ zraven in kupim nov model. Za starega se pa na Bolhi stepejo v eni uri.
Imam enega androida kot drugega "službenega" in sem najbolj nesrečen, ko moram te jajce (ki so vseeno precej nad 150€) v roke prijet. Pa še ona klasika, da ga je potrebno občasno ponovno zagnati, da deluje je konstantno prisotna. Že na drugem.
Pa drugi kolega. Pristaš androida... to kar naprej neki nalaga, ker enkrat to ne dela, pa drugič spet nekaj drugega ne, pa prekinja, pa...
Ne nisem oni zagrizeni Apple fan, vendar ko primerjaš kvaliteto izdelave je res zelo malo naprav, ki so primerljive. Pa naj bo to telefon, tablica, prenosnik ali računalnik. Pa prenosnik (ni Apple) na katerega tipkam je konkretno čez 2 tisočaka in ko ga primerjam z applom je izdelava še vedno slabša.
Dajte razumeti, da enim se ne da ukvarjati z nalaganjem, prekinjanjem, testiranjem aplikacij... Od telefona sem odvisen in z veseljem odkartam višjo ceno in zadevo UPORABLJAM za tisto kar rabim. In ja za več stvari sem pripravljen odšteti tudi 2x več, če mi kvaliteta izdelave in delovanje to opravičuje. Četudi vem, da je proizvodnji strošek majhen.
Samo poglej si vse te fensi šmensi Samsunge (razen zadnje najvišje serije). Vsi so "plastični" in olupljeni kroma kot da bi jih prvič nekdo delal. Cena pa niti ni toliko nižja od appla.