Iphone 5s

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
www.mobisvet.si

Vem, da je prodajalec na slabem glasu ampak pri iPhonu to nima posebne veze ker ima itak mednarodno garancijo (v kolikor so ti njegovi seveda EU izvora, kar pa mislim da so) in v primeru okvare s prodajalcem nimaš nobenih opravkov.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Cena za 16GB model ni najbolj ugodna, čeprav dobiš 1,76% popusta od redne cene in te pride €835.

Se dobi ceneje, npr. http://www.mobisvet.si/index.php?route=product/product&product_id=180

@cizy, si me prehitu
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
No, ker malo bolj poznam stanje na trgu glede iPhone 5S mi je ta cena res zanimiva, če jih imajo na zalogi (več kot kos ali dva po tej ceni) potem pa kot bi rekel Srečko kapo dol
cheer.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Na telekom jaz ne bi kaj preveč računal. Preverjen vir znotraj telekoma pravi da bo šlo (vsaj letos) bolj za butične količine (toliko da si bodo lahko direktorji in razni VIP-ovci potalali telefone).

Zna pa biti na voljo več 5C.

Nazadnje urejeno:

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
No o slabem poznavanju ne bi.
evil.gif

Ampak ok ne bom tukaj kaj naprej debatiral, torej nič lažjega kar v avto in hop po iPhonea 5s za 699€
cheer.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
ksz

a pa potem ko da folk 700€ za telefon, ga potem kaj bolj pazi? Sam si ne predstavljam tega, pa da ti recimo pade v skret kot moji
smile-1.gif
, sej te fršlok. To ja mora biti stalna skrb, a je že kaka črtica, joj kaj če mi pada na tla. Al si to privoščijo sam taki, ki jim je to žepnina?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Pa sej na jabuku ga že lep čas dobiš novega zapakiranega za 700. V začetku so sicer imeli ambicije, da jih bodo prodajali po jurija ampak so se le te hitro razblinile.
smile-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Torej problemi so pri zagotavljanju zadostnih količin, zato se prodajajo po višjih cenah. A ne bi bilo logično da jih ima Simobil kolikor jih kdo hoče na zalogi in telekom tudi ob začetku prodaje. Torej ni zadostnih količin, raja jih hoče, posledično so cene višje. As simple as that.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
ksz

a pa potem ko da folk 700€ za telefon, ga potem kaj bolj pazi? Sam si ne predstavljam tega, pa da ti recimo pade v skret kot moji
smile-1.gif
, sej te fršlok. To ja mora biti stalna skrb, a je že kaka črtica, joj kaj če mi pada na tla. Al si to privoščijo sam taki, ki jim je to žepnina?

Uporabljaš isto kot vsak telefon. Sam ga imam brez ovitkov, zaščitnih folij in tega sranja. Pač ga ne dajem v žep s ključi in ostalimi ostrimi predmeti, pa direkt na ekran ga ne odlagam, ampak enako bi ravnal z vsemi telefoni.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
ksz

smile-1.gif

Uporabljaš isto kot vsak telefon. Sam ga imam brez ovitkov, zaščitnih folij in tega sranja. Pač ga ne dajem v žep s ključi in ostalimi ostrimi predmeti, pa direkt na ekran ga ne odlagam, ampak enako bi ravnal z vsemi telefoni.

Pač na koncu dobiš 30 eur. manj za njega kolikor pa tako ali tako stane nek malo boljši olupek. Da pa slednji razvrednoti telefon za 300 eur. pa itak ni potrebno omenjati.
grin1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
No na mobisvet sem vprasal in glej, glej, zahtevajo avansno placilo potem pa je rok dobave cca. 3 dni. Pogodba z big bangom... Ja ne vem mogoce jo pa mam
evil.gif