Iphone 4s replika

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
572
6
18
Preprosto povedano mi hišni proračun ne dopušča,da bi si privoščil iriginal Iphone,vidim pa,da se da nabaviti replika le-tega. Žal je zadeva brez garancije,brez slo jezika,skratka ali so te zadeve približno take kot original. Prikameri sem opazil precej manj (2.0-mega-pixla - original pa jih ima 5). Koliko kaj to stane na Kitajskem,oziroma precej služijo verjetno prodajalci ? Torej je za kupit ali ne ?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Če že hočeš tačskrin da boš IN potem pač kupi enga Android al pa Windows Phone 7 telefon.

Se dobijo odlični za 150€.

anovak99

Pripravnik
8. maj 2010
255
2
18
Kolega ga je ravno kupil za 250 od turka na Dunaju, doma pa ugotovil da je fejk
smile-1.gif

Na prvi pogled ni razlike. Pm če te zanima.

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
33
Domžale
Potem boljše, da se vzame rabljenega Iphona, sicer ne ravno zadnje generacije.
Vseno 100-krat boljše, kot fake ... drugače pa kot je že nekdo prej rekel - dober Android telefon se dobi že za kaj pa vem polovično ceno novega Iphona in manj.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.910
113
ma kaki android in stari ajfoni, ne ga srat no. Pubec hoče bit v koraku z modo, ko ga pokne pri malci gor na mizo, ampak žeparac žal nezadostuje. zato sploh ne vem kaj sprašuješ sploh tu gor bedarije. jasno da boš dobil šrot, s katerim se bo mogoče celo dalo telefonirat, ampak to sploh nima veze, ker zgledal bo pa isto kot ajfon in to je tisto kar šteje
zmaga.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Najboljš je kupit dummy-ja (ki je ponavadi v izložbi) za na mizo, v žepu pa en GSM za telefoniranje...

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
33
Domžale
BMW Usb ključ, ki zgleda kot ohišje pravega BMW ključa stane samo 28€; in verjetno za šankom pride bolj do izraza kot fake Iphone.
grin1.gif

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
572
6
18
Zanimivi odgovori,res je,da sem prosil za nasvet. Ne vem kaj bi dal da bi imel Steve prav,ampak sem samo upokojenec z malo pokojnino,kar seveda nobenega ne zanima. Izhajal sem pač iz ozkušenj,ki so bile tudi take,da včasih med originalom in repliko bila bolj ko ne razlika v imenu in debeli ceni. Navsezadnje bi tud pričakoval,da je replika tud na nivoju,ker če ni,potem ni replika ampak sranje.
Prav je da se o tem kaj napiše,da je osmoljencev čim manj. Zato so me zanimale zgolj in samo izkušnje s tem. Eno pokojnino in slabe pol za telefon v teh časih bi pa bilo res neumno porabit.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.512
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Odgovori so popolnoma realni... Sicer nevem, kaksna je razlika med iPhone 4S repliko in iPhone 4 repliko ... Je pa tako, da tudi jaz raje svetujem kaksnega starejsega iPhone-a (recimo iPhone 3GS) ... ker bo zadovoljstvo veliko vecje... Tile kitajski ponaredki res samo izgledajo kot iPhone ... in to je tudi vse ...

Poglej recimo tale video, pa bo mogce mnenje tudi drugacno
smile-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Apple ima kar dobro varovano proizvodnjo na Kitajskem, tako da zadeve ne padajo s tovornjakov (original).
Kitajske replike imajo, kot si ugotovil:
-slabšo kamero/fotoaparat
-nikakav zaslon (iPhone ima resolucijo 960x640 pixlov), kitajske replike ponavadi 320x240 pikslov
-SAMO na iHone teče iOS, replike, če imaš srečo na Androidu ali pa na kakšnem obskurnem OSju
-original ima kapacitivni zaslon na dotik, ostro in jasno sliko, replika rezistivni zaslon na dotik, slabo, megleno sliko
-koliko zdrži baterija je vprašanje (pa ne ob enem polnjenju ampak v mesecih predno izgubi kapaciteto...)
Tako da je to v glavnem za mularijo, ki na vsak način hoče imeti iPhone look-like.

mickeycek

Fizikalc
2. jun 2011
234
59
28
Ne kupuj tega ker ti bo žal. Te replike so zanič, štekajo, zelo slaba kvaliteta izdelave, v glavnem... raje si kupi starejši iPhone kot ti je Jest svetoval, če že želiš meti iPhone.. Bratranca je enkrat nekdo nap**dil da ima poceni iPhone.. on pa kot laik to kupil... pa je bil čez 3 dni že v smeteh

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
572
6
18
Kar hvaležen sem vam za odgovore,ki jih bom upošteval in falšaka ne bom kupoval.