Iphone 4s baterija

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Živjo. Omenjen mobi si lastim kakšen mesec in do par dni nazaj je baterija lepo držala - mirno kakšen dan in pol kljub kar veliki uporabi. No, zdej pa mi zdrži ravno toliko, da imam popolnoma polnega zvečer, ko grem spat, med spanjem je pač na stanbayu in ko pridem iz šihta je še komaj živ??:(

Moj poskus rešitve težave: resetiral sem vse nastavitve in zbrisal nekaj zanjih aplikacij, ki sem jih naložil. Ni pomagalo:((

Ima kdo podobne izkušnje oz. kdo ve za kakšno rešitev?? Na netu sem že našel nekoga, ki se mu je po parih tednih uporabe zgodilo enako. On je težavo rešil z že omenjenim restom in izbrisom vseh naloženih aplikacij.

Telefon ni jailbreake-an in ima zanjo verzijo software-a.

Thanx!

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
jaz mam podoben problem z 4-ko. do sobote mi je vseh 5 mesecev držala 6 dni, včasih 5, včasih pa tudi 7 dni( ob moji uporabi), od te sobote pa 2 dni, dan in pol. prejle sem resetiral zadevo in sedaj spremljam kaj bo.
sem pa iz kamnika in na tušu, malo sumim signal tuša, glede na to da na telefonu nisem nič spreminjal zadnji mesec.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
2 dneva je luksuz, men procenti kr letijo
uf-1.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
ja, vseeno je 2 proti 6 razlika. od sobote naprej, ko je bil na tunesih, pa tam nisem nič downloadal, samo nekaj urejal, so procenti leteli 1% na 1 uro. pojma nimam kaj se dogaja.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Mah, sej zdej vidm, ko prebiram net, da težave z baterijo z 5.0.1 očitno niso rešene.

novica
novica
novica

Kr neki je tole. Pa v štartu je prav lepo držala.

igi

Guru
13. okt 2007
5.638
1.224
113
Celje
pa meni štirica nikoli ne drži več kot dva dni... že dva dni ZELO redko... Bom pa čez kakšen teden lahko ppovedal kako se obnese 4S!

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
hvala
cheer.gif

upam, da je to, ker prej sem bil z baterijo 100% zadovoljen, komaj presedlal iz nokije na iphona in bil zelooo zadovoljen uporabnik.
grin1.gif

aplauz.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik igi pravi:
pa meni štirica nikoli ne drži več kot dva dni... že dva dni ZELO redko... Bom pa čez kakšen teden lahko ppovedal kako se obnese 4S!
saj to je normalno. vendar jaz se na dan max 30 minut pogovarjam, max 2 do 3 sms-e pošljem in 10x preverim maile, to je to, nič interneta, nič igerc, fejsbuka nimam, tako da meni ob tem baterija vzdrži 6 do 7 dni.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Citat:
Uporabnik zino pravi:
ja, vseeno je 2 proti 6 razlika. od sobote naprej, ko je bil na tunesih, pa tam nisem nič downloadal, samo nekaj urejal, so procenti leteli 1% na 1 uro. pojma nimam kaj se dogaja.

1% na uro je luksuz. Po tej logiki, bi baterija zdržala 4 dni
smile-1.gif

Moj zdrži dva dni brez problema. V povprečju je zvečer na nekje 60 -70 %, če ga zjutraj odklopim z napajanja.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
@all...

Čist tko kveščen iz firbca... Zakaj potem sploh imate pametne telefone, če izklopite čisto vse? Npr. Baterija ene Nokia C1-01 ali podobenega Samsung zdržita vsaj en teden ali več, preverjeno. S tem, da aparata staneta brez vezave 20 EUR... Prav tako imata pogovore, EDGE, barvni zaslon, pa še lahka sta...

Res ne razumem... iPhone, potem pa data off, 3g off...

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Ko ne rabiš in če ne rabiš, lahko res daš data in 3g na off. Jaz recimo med vikendi in čez noč ne syncam emailov.
smile-1.gif

Sicer pa se tudi na iPhone-tu najdejo aplikacije, ki v ozadju non stop nekaj pingajo omrežje. Dovolj, da si dotično aplikacijo zagnal in je šla v ozadje, pa tam nadaljuje svoje delo praznjenja baterije.

S pametjo torej.
wink-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:

Sicer pa se tudi na iPhone-tu najdejo aplikacije, ki v ozadju non stop nekaj pingajo omrežje. Dovolj, da si dotično aplikacijo zagnal in je šla v ozadje, pa tam nadaljuje svoje delo praznjenja baterije.

Vecina aplikacij to lahko pocne le kaksnih 10 minut, potem jih OS ugasne ... Izjema so razne navigacije, VoIP programi, predvajalniki glasbe, streaming aplikacije...

Vsekakor pa namesto da bi se obremnjevali, kaj vse je treba imeti izkljopljeno, je verjetno bolje razmisliti o paketu z doloceno kolicino vkljucenega podatkovnega prometa ... Smartphone je brez povezave v svet kot riba na suhem
nahrung002.gif

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:

Vsekakor pa namesto da bi se obremnjevali, kaj vse je treba imeti izkljopljeno, je verjetno bolje razmisliti o paketu z doloceno kolicino vkljucenega podatkovnega prometa ... Smartphone je brez povezave v svet kot riba na suhem
nahrung002.gif

Meni 4S čez noč požre 65%
bonk.gif
, 3GS pa 20%.

Pa ni fora v paketu z določeno količino vključenega podatkovnega prometa - fora je v tem, da moram ves čas gledat kdaj bom brez telefona ostala

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
@all...

Čist tko kveščen iz firbca... Zakaj potem sploh imate pametne telefone, če izklopite čisto vse? Npr. Baterija ene Nokia C1-01 ali podobenega Samsung zdržita vsaj en teden ali več, preverjeno. S tem, da aparata staneta brez vezave 20 EUR... Prav tako imata pogovore, EDGE, barvni zaslon, pa še lahka sta...

zaj se pa zamisli kaj si napisal.....
kdo je večji frajer tisti ki ma c1-01 al tisti ki ma ajfona....

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Citat:
Uporabnik westie pravi:
Meni 4S čez noč požre 65%
bonk.gif
, 3GS pa 20%.

Koliko časa ga že uporabljaš? Meni je tudi na začetku zdržal bistveno manj, po približno mesecu uporabe pa se je avtonomija baterije bistveno izboljšala. Baterija rabi nekaj časa, da doseže polno kapaciteto.

Vklopljeno imam vse razen push maila, ker za vsak spam mi pa tudi ni treba vedeti kdaj pride.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Poskusi ga restorat na zadnjo verzijo. Pa potem ga ne obnoviti iz backupa vsak kak dan, da vidiš če bo kaj bolje.

Možno, da pa je kaj povezano z jakostjo signala pri tebi?

igi

Guru
13. okt 2007
5.638
1.224
113
Celje
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
@all...

Ker je Iphon fajni?
smile-1.gif

Zdej pa brez heca, zadev nečeloma NIMAM ugasnjenih, le ko me za baterijo začne jeb.ati. Sem se dolgo "izogibal" pametnega telefona, pol so mi ga skoraj uturali, zdej pa sem se razvadil in mi pride relativno prav.