iphone 4

guardy

Guru
3. avg 2007
8.524
1.109
113
Obišči stran
sej imaš BT inštalacijo ali? Če je BT bi mogl delat. Meni dela s parrotom
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nimam bt, ne bi delal bt. problem mi je baterija. jaz opravim 90% pogovorov v avtu in sem 70% šofiranja na telefonu.
imam pa nokia instalacijo, predelano an htc. kle mi je sam vazno, da zadeva pravilno dela s slušalkam, jih zazna, spusti signal not. htc tko dela in instalacija dela odlično. le polnit ga ne morem, ke rpol očitno prebija nekje in mi radio ugasne.

bt ne maram. ne vem zakaj. poleg baterije seveda. so dnevi k sem dve uri na telefonu, pa brez napajanja

guardy

Guru
3. avg 2007
8.524
1.109
113
Obišči stran
hja, načeloma z apple slušalkami dela BP. Torej bi nekak moral delat tut z inštalacijo. Sicer so pa slušalke z mikrofonom po par dolarjev pri kitajcih, pa se pač sproba.

BT je pa daleč manj nevaren, kot pa navadn GSM. Že BT slušaljka "seva" manj, kot pa GSM.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
slušalke ne rabim. ne morem emt v ušesu neki. sam če ma slušalko na mic, pol ma trojni konekt spodaj in bo delalo. razen če je kak drug standard. bo čel pa bt not.

hvala ti.

a ti si zadovoljen drugače

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
men dela na BT zelo lepo, telefon pa daš na polnilec in stvar je rešena.

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
iphone 4

jas telefoniram nenormalno dost tak kšeft pač... in je pr iphonu problem baterija... zdrži mi namreč samo pol dneva

tako da dodatn vir polnjenja boš mogel imet...

sem pa šel iz bb torch na iphone... bb torch je sicer vredu ampak zarad aplikacij samih uporabniškega vmesnika itd mi je iphone zakon....

pa ugotovil sem da me je BB POSILJEVAL Z maili kar tud ni blo preveč fajn... zdaj na koncu tukaj parkrat na uro pritisnem in pogledam ter rešim če je kaj... tam pa ko si mail dobil takoj si tud takoj pogledal in tako sem bil vsaki 2 minuti na mailu...

brezveze

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik fijatovPES pravi:
iphone 4

jas telefoniram nenormalno dost tak kšeft pač... in je pr iphonu problem baterija... zdrži mi namreč samo pol dneva

Pol pa ti priporočam, da izklopiš 3G in ga všaltaš po potrebi.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Saj je pa pri vseh telefonih na touchscreen problem batarija ... Jaz ki mam nokio n95 8gb in nokio N8 ... pri n95 8gb mi batarija drži 4 dni maksimalno .. pri tej n8 pa 2 dni, če nič ne telefoniram ...

Če pa pogledam one stare telefone ... takrat ti je baterija cel teden držala ..

Pač ... telefoni imajo danes preveč nepomembnih funkcij, ki delajo v ozadju, na koncu pa, če hoče tako velik ekrat osvetljevat, more tudi nekaj energije izliti .. ali ne?

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Lepa. Pa to na enem mestu telefoniraš oz.l večino časa na enem mestu? Iphone na kabl + bt slušalka?

vecino pogovorov v pisarni kjer sem priklopljen skoz... na zvocnik... v avtu slusalke na kabl bt mi drzi se manj ko telefon...

je pa res da nardim ogromno klicev po bivsi jugi in v at in de... vcasih se pogovarjam v eno par ur v de...zato taki divji racuni....

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.396
1.263
113
Citat:
Uporabnik fijatovPES pravi:
pa ugotovil sem da me je BB POSILJEVAL Z maili kar tud ni blo preveč fajn... zdaj na koncu tukaj parkrat na uro pritisnem in pogledam ter rešim če je kaj... tam pa ko si mail dobil takoj si tud takoj pogledal in tako sem bil vsaki 2 minuti na mailu...

brezveze

Poslijeval si se sam. Sem bil par let na BB, pa nisem nikoli vsaki 2 min gledal na maile. Piogledal sem, ko sem imel čas, torej enako pogosto, kot sedaj na iphonu in vmes na SGS. Stvar je v glavi, ne na telefonu.