iPhone 3GS, nadgradnja na iPhone 4

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
živjo!

torej, po spletu okoliščin bo očitno naneslo, da bo mojega 3GS-a nadomestil iPhone4. zdaj pa me zanima ena stvar - 3GS imam normalno backupiran preko iTunsev na mojem Macu. koledarji, appsi in imenik, vse je tam. zdaj pa mene zanima sledeče.

preden bom 3GS predal, ga bom seveda backupiral še zadnjič in tovarniško resetiral. in predvidevam, da bo z iPhone 4 isto, ali pa ga bom itak sam. pa me zanima - bom lahko potem backup 3GS-a importiral na iP4? oz. kako prenesem appse, koledarje in kontakte iz 3GS-a na iP4?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
i4ko lepo restoraj na ios5 nato pa izberi restore....

iphone-sync-step-5.jpg

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
in to bo vsa gumerabika? super, upam, da bo šlo brez problemov ...
redface-1.gif

to bo potem cela slika gor, kot je bila recimo na 3GS, s fotkami, melodijami za zvonenje in appsi vred?

pri Androidu naj bi tudi bilo enostavno, pa sem takrat izgubil polovico kontaktov ...
tongue-1.gif
tu me za kontakte še ne skrbi toliko ...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ok.Za i4 pa tak ni pomembno, ker boš sveže naložo sistem in s tem vse pobrisal.

V petek se začne prodaja 4s in bo sigurno že kakšen na bolhi.Kaj boš vzel? 16gb za kolko? Da vidim kako ponudbo si dobo.
smile-1.gif

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
ksz
malo bi se vštulil v temo.
iPhone sem imel vedno sinhronizeran samo z enim računalnikom, sedaj pa sem dobil drugega in me zanima sledeče:
nekaj aplikacij je s pašnika(veliko mi je dajati 80€ za navigation-program)..Kako naj sedaj to sinhronizeram, da mi vse ostane in se ne izbriše iz telefona?
Koliko prostora imam na iCloudu oz. naj vse raje sinhronizeram s tem? Hvala!

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Vse appse iz itunsa daj v neko mapo in to mapo prekopiraj na nov pc.Nato pa iz mape prekopiraš appse v novi itunes.iCloud imam jaz za vse razen za ibooks in photos.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Hvala vama.
Vendar pa se mi programi z Installousa brišejo, čeprav imam v settingsih nastavlejno na Sync with iTunes..

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ko smo se ravno dotaknili tegale iClouda - priznam, nisem imel nekaj veliko časa se posvečati temu - mi lahko en po kmečko razloži, za kaj se gre, če je to dobro narediti ali ne in zakaj je to dobro narediti. skratka, kratko in jedrnato.
smile-1.gif

ker sem imel sync na Androidu samo enkrat vklopljen, pa mi je takrat kar precej številk izginilo ... ne bi rad, da se to ponovi ...

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
ker sem imel sync na Androidu samo enkrat vklopljen, pa mi je takrat kar precej številk izginilo ... ne bi rad, da se to ponovi ...
Če bi res imel vse v google contacts potem ti nebi nobena izginila.
Tako si pa si 100% kontakte shranjeval v "phone" namesto v "google account", ko te je vprašalo kam naj shrani cifro.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
iCloud je alternativa backupu na pcju.Izbereš, ali boš bakckupiral na pc ali v icloud.Ampak , ker imaš samo 5GB zastojn prostora na voljo, ni primeren za mp3, slike... Jaz imam vse na disku in prenešeno v itunes, backup pa mam na icloud, kjer so kontakti, nastavitve, mail, sms, camera roll...

Glede mms pa probaj še enkrat kako drugo sliko poslat.Če jo ti normalno odpošlješ, je verjetno problem pri kolegu.