Iphone 3gs 16gb Ita črn

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik 3287

Prodam Iphone 3gs 16gb kupljen v Italiji pred približno štirimi meseci. Brezhiben, kot nov.

Možna menjava za NOV Htc hd2 ali Nexus one (pogojno še za kak drug "pametni" telefon).

Cena po dogovoru.

lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.460
2.452
113
Pa neeee zopet cena po dogovoru
cry12bpy.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Koliko bi pa ponudil? He he. Najraje bi imel HD2 (novega). Sem svojega prodal, pa mi je sedaj žal. Čakam na menjavo. Sicer pa imam že tri, ki mi ponujajo dinarčke a vseeno bi rajši menjal (da ne kurim aneksov).

lp

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Takole ti bom povedal...kot prodajalec si zelo neresen...pa brez zamere
Enkrat ja drugič ne, tretjič je že rezerviran itd...sedaj pa tukaj "kolk daš"
.............na dveh, treh stolih se ne da sedet....

Nazadnje urejeno:

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Koliko bi pa ponudil? He he. Najraje bi imel HD2 (novega). Sem svojega prodal, pa mi je sedaj žal. Čakam na menjavo. Sicer pa imam že tri, ki mi ponujajo dinarčke a vseeno bi rajši menjal (da ne kurim aneksov).

lp

naletel na enega HTC HD2

in ne, nisem prodajalec
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
Takole ti bom povedal...kot prodajalec si zelo neresen...pa brez zamere
Enkrat ja drugič ne, tretjič je že rezerviran itd...sedaj pa tukaj "kolk daš"
.............na dveh, treh stolih se ne da sedet....

Pozdravljen mojster. Rezerviran, ker je en kolega rekel, da bo poskusil vzeti v firmi hd2 na naročnino pri Mobitelu.

"kolk daš" je bolj fora. sem dopisal, da najraje menjam za hd2.

lp

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Raje povej če ga prodaš ali ne...na Bolhi maš ceno 460€
menjava je menjava......v tem primeru za €

sicer sem pa tudi jaz našel modela ki prodaja HTC HD2 za 350€ pa me tudi mika....(edin ko nevem na jah bom naletu)....
kakšen predlog??

Lahk na ZS

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Citat:
Uporabnik smt pravi:

lp

naletel na enega HTC HD2

in ne, nisem prodajalec
smile-1.gif

Sem videl. Hvala.

Ta (kolikor jaz razumem oglas) želi menjati za novega Iphona.

lp

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
Raje povej če ga prodaš ali ne...na Bolhi maš ceno 460€
menjava je menjava......v tem primeru za €

sicer sem pa tudi jaz našel modela ki prodaja HTC HD2 za 350€ pa me tudi mika....(edin ko nevem na jah bom naletu)....
kakšen predlog??

Lahk na ZS

Sem se pogovarjal z njm že parkrat. Prodaja nove iz neke trgovine iz Italije (imena ne vem), ki naj nebi več želela prodajati telefonijo. Ima Legend za 300 in hd2 za 350. Naj bi bili novi, zapakirani, brez računa, brez garancije, in z Ita jezikom gor. Sem ga vprašal, če da trgovina vsaj žig na garancijski list (da bi lahko uveljavljal garancijo), pa je rekel da ne.

Drugače pa fant (gospod, da ne bo kdo užaljen) deluje ok (po telefonu)
Počakaj dan dva. Bom videl, če kolegi uspe.
lp

I

Izbrisan uporabnik 3287

Pa še to: rekel mi je, da je prevzem možen na primorskem ali v Lj.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
ja....na kratko ( zakaj nisi vztrajal pri Iphonu in zakaj se vračaš na HD2)

I

Izbrisan uporabnik 3287

Ok.Takole je:

Iphone+ :

Iphone je definitivno lepši (pazi prve postavke
evil.gif
), deluje kompaktno, zaslon bolj natančen a zato manjši, meniji so ok,.

Iphone- :

Na ku.ac mi gre za vsako malenkost priklapljati na itunes, vsak računalnik (do 5 njih) avtorizacijo gor pa dol, jailbreak za skrekane programe, meni rahlo premajhen zaslon, preklapljanje med sms in mms, ter še par bedarij pa si rekel na kratko.

HD2 + :

WM (vsaj zame), veeelik zaslon (navigacija ostane kar doma), malo morje programov (na zelenicah), navajen na wm, nalaganje programov kjerkoli (vzame ti malo časa), ni potreben noben hack za to.....

Hd2- :

Ne bo ga možno nadgraditi z wm7 kar je en VELIK minus,...

Bi pa rekel (takole na uč), da hd2 hitreje poganja zadeve (ni pa neke bistvene razlike). Slike so pri enem in drugem zadovoljive (nista fotič). Pa še to (ne me preveč spluvat): Hd2 se mi dozdeva odet v bolj kvalitetno ohišje (material). Svojega sem prodal (star je bil cca pol leta) brez ene same praskice ali rise, dejansko je bil kot nov iz škatlice.

Še kaj bolj specifičnega?

Prosim VSE Iphone privržence (oziroma tiste, ki ga obvladate v nulo): ne mi zamerit, če sem kaj (po vaše) narobe napisal. Nisem stručko za Iphone, pač lastno mnenje.

lp