iPad +powerpoint+ projektor+presenter.. Se da ?

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
Vsak dan imam par prezentacij poslovno v powerpointu in na projektorju. Dobil pa sem za bozicka iPada.

A se da namesto da nosim vse povsod racunalnik, prikljucit na Ipada projektor in presenter in se powerpoint prezentacijo ?

Namrec mislim da so tu 3 tezave.

1. Kako naj iPad bere powerpoint prezentacijo?
2. Kao prikljucit projektor?
3. Kako prikljucit presenter. Sedaj ga mam v racunalniku v usb portu. Pa dvomim da gonilniki zagnali ta presenter tudi ce bi imel usb tal iPad?

Za vsako informacijo bom zelo hvalezen.

Lp

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
iPad bere PowerPoint brez težav, imaš Appleovo aplikacijo za to, mislim pa da zna brat celo out-of-the-box, ampak brez možnosti sprememb. Znalo bo bit malo problematično, ker Apple včasih ne interpretira zadev enako kot MS in se zna kakšna oblika porušit.
Projektorji imajo po navadi VGA vhod, to je za iPad no-go kolikor vem, imaš samo konverter za HDMI.
Presenter? Uf, ta bo pa huda...

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
Jaz se opravicujem ker verjetno so malo butasta vprasanja. Ampak nikoli se nism imel niti enega izdelka od appla in res nic ne vem.

Kaksna aplikacija pa je to ki bere Pps?

Ja presenter je obvezen. Brez tega ne morem delat prezentacije :/

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Ne, to je samo za PPS, za Word imaš Pages, za Excel imaš Numbers, vsak od teh te olajša za 8€, če se ne motim. MS "naj bi" izdal svoje verzije programov, bomo videli.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
IPad2+Keynote+projektor ni nobenega problema. Za daljinca pa ne vem, po moje ne bo šlo, vsaj jaz še nisem videl. Vedno se tapka lepo po iPadu.

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
če bi stal pri računalniku oz pri iPadu potem JA

če pa hodiš po odru oz si pred publiko, je pa nemogoče brz presenterja :/

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Ja, to gre, ampak nsiem omenjal, ker je hotel pač presenter, pa tudi ne deluje čisto 100% ... Nujno pa rabiš wi-fi (lahko tudi hotspot na eni od obeh naprav).