iPad in M$ office

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Skratka za iPada iscem nek software za v vecini editanje excel in word filetov. Nasel sem Documents To Go.

Sedaj mi pa ni jasno, ali DTG shranijo v MS Office prijazen format? Kako najlazje spravim zeditano tabelo na PC z Win7?

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Jaz sem to delal v QuickOffice (HD ali ena od verzij), kjer je tudi opcija FileTransfer.
V browserju v Windowsih vtipkaš naslov ipada 192.168.0.55:4242 (se izpiše v programu na ipadu) in dobiš seznam datotek, ter gumb za Download.
Obstaja tudi gumb za upload.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Pages in Numbers od Appla. Bere tudi doc, docx, xls in xlsx. Shranjuje pa samo doc in xls, poleg aplovih formatov seveda.

Prenos preko iTunes ali WebDAV. Jaz sem si nastavil WebDAV preko apache-ja na folder od dropbox-a, tako da lahko neposredno urejam dokumente, ki jih imam na dropboxu. Drugače pa zna brati tudi iDisk.

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
problem je samo da so pages in numbers precej nekompatibilni z ms datotekami. pri enostavnih zadevah še gre, kak diši na malo bolj zahtevo zadevo pa ne dela več kot bi moralo

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Nisem sploh se sprobal gugl docsov. To online editas in se ti shranjuje na account?

Quickoffice se slisi ok.. Ker sedaj se je uporabljal winmo 6.5, ipad se je pa valjal v kotu..

Artist

Pripravnik
20. feb 2011
133
0
16
MB
Quick Office HD je po mojem še najbolj kompatibilna zadeva. Ker imam veliko Excelovih datotek, ki so medsebojno povezane, polne macrojev ipdb. je vsaj zame zelo pomembno, da program odpira in podpira slednje. Quick Office HD bistveno bolje funkcionira kot Numbers... vsaj pri meni je