iOS 6.0 na iphone4s in ipad2 - počasen safari

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Živjo!

Ma sem se v zadnjem letu kar "navezal" na ta dva pripomočka, vendar po nadgradnji, mi pa počasi zmanjkuje živcev.

Ipada uporabljam izključno za internet. V njem je podatkovna kartica. Telefon pa za občasen pogled na net.
Obe napravi sta po nadgradnji postali obupno počasni pri odpiranju internetnih strani. Naredil sem reset, pa ni razlike.

Ima kdo podobno izkušnjo in je našel rešitev? No vmes sem malce več uporabljal ženinega galaxy S3 in tam je internet hiter, da glava peče. Zato me počasi mika drugi tabor...
frown-1.gif

Hvala

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Priporoča se fresh install oz. restore, ko se nadgrajuje recimo iz 4.x na 5.0 oz. 5.x na 6.0 Jailbreak?

Sam osebno nisem opazil, da bi na ios6 delalo karkoli počasneje.Ajde boot ja, ampak to nima neke veze.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Neki ni OK. Ravno vceraj sem se igral z bratom 4s in mojim S3, pa neke hude razlike ni bilo v hitrosti browserja.

Resetiri network settings v iPhonu in iPadu, ce ne bo pomagalo, pa probaj narest v itunesih restore, pa preden backup gor rines, probi s "cistim" telefonom. To imas preko wifi al 3G probleme?

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Neki ni OK. Ravno vceraj sem se igral z bratom 4s in mojim S3, pa neke hude razlike ni bilo v hitrosti browserja.

Resetiri network settings v iPhonu in iPadu, ce ne bo pomagalo, pa probaj narest v itunesih restore, pa preden backup gor rines, probi s "cistim" telefonom. To imas preko wifi al 3G probleme?

problem je tako preko 3g, kot wifi... evo se bom čez vikend poigral!

Hvala