iOffer

Biciklari

Pripravnik
13. sep 2012
558
0
16
enkrat ena očala, so prišla v mesecu dni.
Drugič zopet očala pa jih ni, odprl paypal dispute in čakam kaj bo.

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
ja vem da moreš bit pazljiv na ocene uporabnikov ki prodajajo stvari, drugače me pa zanima če ti na carini kaj zapelnijo al pa kaj glede na to da je ponaredek? če si kako majico ali pa kaj takega uzameš verjetno ne?

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
jst sm dost kupoval tuki gor, neki je ponaredkov neki originalov. Se pa hitr preceni al je original al ne.
Je pa to taka spletna trgovina da je bolj tako-tako, se zgodi da katero stvar ne pošljejo in pol pač ni ne denarja ne izdelka- ene 3x že nism dobil izdelka pa tut denarja mi niso nikol povrnal- to pač ni ebay
frown-1.gif
...

Biciklari

Pripravnik
13. sep 2012
558
0
16
zato pa jaz zmeraj plačujem preko paypala, če robe ni takoj odprem dispute. Nikoli pa nebi na kaki spletni strani tipkal svoje kreditne not!
Never!

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Kolegica naročila ponaredek, carina zaplenila. Precej sranja.

eh nč kej tacga ni, men so že parkrat na začetku plenil robo. Pošlejo ti dopis, da je roba zaplenjena zaradi suma da je ponaredek in v kolker ne odgovoriš na njihov dopis se smatra da se strinjaš z tem da uničijo izdelek. Pač pustiš vse na miru in to je to, sej ti nisi vedu da si ponaredka naroču, nej ga majo...od dinarčku se pa lahka posloviš.

Ponavadi se zgodi da ti zaplenjo robo od kakšne firme kot je louise viton, Hublot, lacoste in take bolj znane firme kjer so dražje cene.
Če se gre za izdelke nižjih cen kot so kaki parfumi al očala tudi za all star čevlje sm že dobil zaplembo, je pa povečini treba krivit carinika katerem se roba dopade in bojo potem izdelek spravil v žep. Kolega dela na carini in pravi da je to zlata jama, večina komadov se da vzet brez prpbema, sam malo težje je ven spravit.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.597
10.885
113
Sem kupil armani hlače, valda 3 številke premajhne...
smile-1.gif

prišle brez problema po plačani carini....sem jih hitro na bolho dal in so tudi hitro šle.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Mogla je podpisat priznanje da je uvozila ponaredek. Roba je šla pa v uničenje. Pa nekaj so jo strašili z zasebno tožbo.