Intranet

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Obstajajo kje kakšne informacije v stilu for dummies, kako pristopit k oblikovanju intraneta? Predvsem me zanimajo kakšni case study. Ne zanima me toliko tehnologija samega portala (npr. SharePoint portal) kot vsebina. Seveda ne pričakujem, da boste svetovali kaj naj dam na portal, ker je to odvisno od podjetja, rad bi si le malo pregledal zadeve in premislil situacijo ter dobil kakšne pametne ideje. Tehnična izvedba intraneta bo potem profi, vendar se zavedam, da je neumnost s čim takim izgubljat zadeve, če bo vsebinsko neuporaben ali pa bo uporabna zgolj šala dneva.
grin1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
če prav razumem, bi rad, da ti nekdo postavi intranet, kaj pa naj postavi pa še ne veš ? če prav razumem je to tako kot da bi rad napisal roman, ampak ne veš niti ali bo kriminalka ali pa ljubezenska zgodba

pristop - vsebina posrala je odvisna od tipa podjetja , velikosti, strategije, delovnih procesov, potreb....

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
če prav razumem, bi rad, da ti nekdo postavi intranet, kaj pa naj postavi pa še ne veš ? če prav razumem je to tako kot da bi rad napisal roman, ampak ne veš niti ali bo kriminalka ali pa ljubezenska zgodba

pristop - vsebina posrala je odvisna od tipa podjetja , velikosti, strategije, delovnih procesov, potreb....
Odlično, se strinjam in se mi zdi, da sem to v mojem prvem postu tudi impliciral.
Določene zadeve so že jasne, rad bi si ogledal še kakšne case study, da morda poberem še kakšno dobro idejo.
Aja, morda še ena bistvena informacija: portal bo namenjen podpori prodajne funkcije.

igi

Guru
13. okt 2007
5.643
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:

Odlično, se strinjam in se mi zdi, da sem to v mojem prvem postu tudi impliciral.
Določene zadeve so že jasne, rad bi si ogledal še kakšne case study, da morda poberem še kakšno dobro idejo.
Aja, morda še ena bistvena informacija: portal bo namenjen podpori prodajne funkcije.

Sva že dva z istimi željami.....

Boš imel zadaj še kak CRM ali bi vse rešil s portalom?