internetna stran za pošiljanje sporočil - Amerika

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Imam težavo in to takšno, da ne preko Mobitela, ne preko Tuš mobila NE morem pošiljati v Ameriko na določen GSM sporočila (SMSe torej).
Pri obeh operaterjih pravijo, da zato, ker nimajo s tamkajšnjim operaterjem pogodbe...

Torej bi rabila internetno stran kot je pri nas recimo najdi.si

Pozna kdo kaj?
HVALA
roza.gif

zarjev

Zelenc'
2. nov 2009
12
0
1
Sl. Konjice
Običajno T-2 najboljše dostavlja SMS sporočila na eksotične lokacije (preverjeno - Iran, Koreja,...). Drugače pa poglej, kateri tuj operater ima s tem ameriškim sklenjeno pogodbo in kupi njihovo prepaid kartico. To sem sam enkrat naredil pri nemškem vodafonu. Njihova prepaid SIM ima neomejeni rok trajanja (ne rabiš polnit na 3 mesce), imajo ful roaming pogodb in SMSi so 13 centov (če si v Sloveniji z njihovim telefonom). Opcij je kr nekaj.

LP

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Problem je pri ameriških ponudnikih. Določeni paketi so narejeni samo za "domestic use" in s tujino delujejo samo prejeti klici, ostalo pa ne. Na take številke SMSi ne bodo prišli. Rešitev, po mojih izkušnjah, je včasih Skype ali pa kateri od Betamax klonov, recimo VoipBuster. Tudi TeraSip ponavadi dela. To so vse plačljive storitve. Tudi jaz sem iskal kakšno free rešitev za Ameriko, vendar sem obupal.

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
sem že "pred leti" spraševal pa nisem nič našel...

Je pa zanimivo da tud meni ni poslalo - oz. denar mi je odštelo (preizkusil Mobitel, Simobil, Mmobil,Tuš) ---- prejemnik pa ni nikoli prejel sporočila v USA... čudn!

-so pa oni bolj "zadaj" kar se SMSov tiče - pri njih je tel.tajnica veliko bolj uporabljena, ker je pač zastonj(ali vsaj ceneje) in namesto da bi pisali pač kličejo in puščajo takšnja zvočna sporočila.

če najdeš rešitev za SMSe mi prosim sporoči!!

Nazadnje urejeno:

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
em... bi se prej pozanimal kako je s sprejemanjem SMSov... ker vem da nekateri operaterji tudi to zaračunavajo!

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Že razumem...

Potem je še najlažja rešitev:
Kupim v SLO eno predplačniško kartico, jo pošljem v Ameriko in pošiljam na tisto SMSe
evil.gif
In kaj ti bo pomagala, če nimajo roaminga s tem operaterjem?