Internetna stran na tablici enaka kot na računalni

astet

Pripravnik
4. jan 2012
95
14
8
A je možno, da ti na Samsung Galaxy Tab 2 10.1 prikazuje internetne stran enako kot na računalniku in ne uporablja, ko se povežeš naprimer na www.gsmarena.com pa potem pri povezavi spremeni tablica na m.gsmarena.com. Želel bi, da tablica ne pove naprej, da je to mobilni telefon in se ne povezuje na strani prilagojene njim pač pa, da se poveže na normalne PC strani.

Za odgovor in pomoč se vam iskreno zahvaljujem.

astet

Pripravnik
4. jan 2012
95
14
8
Hvala sem probal ma mi pokaže isto kot npr. z vgrajenim browserjem in pa chrome. Firefoxa nisem probal ampak po moje ni problem v browserju pač pa v nastavitvah. Mislil sem, da bom igral live stave preko tablice na bet365 pa mi pokaže isto kot mi pokaže na telefonu. Vtipkam www.bet365.com in se avtomatsko poveže na mobile/bet365.com. Nekje sem nekaj enkrat bral o tem vendar sem pozabil. Naj samo dodam, da sm dons prvič probal tablico in po svoje je super sam, da bi še to ratal bi blo pa d'best. Predvidevam, da na tem forumu ima vsak od vas vsaj eno tablico in zato vas prosim za nasvet.

Nazadnje urejeno:

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.962
3.616
113
Potrebuješ browser kjer lahko nastaviš "user agent" Dolphin browser načeloma podpira.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Recimo s Chrome greš na bet365, ti prikaže mobilno stran, potem pa pritisneš menu tipko in izbereš "Request destop site" in ti bo od sedaj naprej to stran odpiralo tako kot na računalniku.

turbox

Pripravnik
29. dec 2011
529
0
16
Na Dolphin browserju greš na "more",potem "settings",tam greš na "user agent" in potem daš na "desktop",sedaj imaš verjetno na "android (default) ali "phone".Mora delat.

astet

Pripravnik
4. jan 2012
95
14
8
Hvala Bogu mi je z vašo pomočjo uspelo vendar imam sedaj drugi problem zahteva update Flash Player katerega ne vem kje dobiti saj javi v nadaljevanju, da Flash Player ne podpira več Androida.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Jaz tudi sovražim 'prilagojene strani', vse brez izjeme so slabše od navadnih, sploh ne vem kaj ti kreteni razmišljajo.