Internetna povezava

sloth481

Pripravnik
9. jul 2010
49
0
6
Zanima me, kje bi si lahko nastavitve nastavil tako, da bi se mi računalnik connectal na internet takoj ob vklopu računalnika. Tako, da sploh ne bi opazil, da se mi je povezal. Prijatelj ima tako naštimano, da gre takoj, ko se računalnik prižge, na internet, jaz pa moram pritiskati tiste gumbe connect. Tudi, če dam connect automaticly, zadeva ni ista.. Imam pa Win7.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Pojdi na 192.168.1.1 in na modemu najdi internet acess (mogoč je tudi kakšno drugačno ime) ter tam bpiši geslo in up. ime s katerim se connectaš ročno, izberi še, da se ti avtomatsko connecta. To bi blo to.

sloth481

Pripravnik
9. jul 2010
49
0
6
Hmm.. napišem uporabniško ime ter geslo, pa mi ne sprejme.. okenček mi pokaže še enkrat..

zakon

Guru
16. maj 2008
8.811
840
113
toti Maribor
Odpri središče za omrežje in blabla klikni povezave, nato izberi lastnosti brezžične povezave in daj kljukico pod "samodejno vzpostavi povezavo, ko je omrežje v dosegu.

gn9-Zajeta.jpg

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ko si vtipkal 192.168.1.1 sta up.ime in geslo enaka, torej "user" in "user" (brez " seveda).

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik sloth481 pravi:
Zanima me, kje bi si lahko nastavitve nastavil tako, da bi se mi računalnik connectal na internet takoj ob vklopu računalnika. Tako, da sploh ne bi opazil, da se mi je povezal. Prijatelj ima tako naštimano, da gre takoj, ko se računalnik prižge, na internet, jaz pa moram pritiskati tiste gumbe connect. Tudi, če dam connect automaticly, zadeva ni ista.. Imam pa Win7.
Kaki ponudnik in tehnologija?
Kaki ruter in modem?
Kaki Connect gumb pritisneš?
Kaj je bilo nastavljeno na tem PC-ju? (imena, gesla, šifre?)

To imaš PC žično ali brezžično povezano?