internet problem na Samsungu UE40ES6100

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.324
301
83
39
Ljubljana
Na 2 različnih lcdjih od Samsunga 6100 seriji imam problem z internetom.
Poveže se na router ampak nikakor noče priti na internet, isto je z žično povezavo (IPje in ostane podatke dobi normalno).

Takoj ko se poveže na internet, čez par sekund takoj javi da ni omrežne povezave.

Ima kdo kakšno idejo?

I

Izbrisan uporabnik 3287

Jaz sem na zacetku dovolil dostop na compu za vse tv-je (ki jih imam doma), preko programa pure network magic. Tam sem dal, da so tv-ji znane/moje zadeve. Na tv-jih nastavil povezavo na moje omrezje, potem pa zaklenil mrezo. Priklopljeni preko wifi, dolocil se (na compih) folderje v skupno rabo in jih sedaj vidim tudi na tv-jih. Jaz mislim, da bos moral se enkrat dolociti, da so tv-ji tvoji/znani in jim dovoliti povezavo na mrezo/internet. Najprej odkleni mrezo, jih povezi, na tv-jih nastavi na svojo mrezo. Zakleni mrezo nazaj in to naj bi bilo to. Probaj pa sporoci. Lp

I

Izbrisan uporabnik 3287

Se to: glede na to, da se poveze in takoj javi, da ni povezave: to pomeni, da jih tvoja omrezna zadeva zavraca (kot neznane zadeve).

I

Izbrisan uporabnik 3287

Saj te prav razumem: tudi preko zice vrze dol?

I

Izbrisan uporabnik 3287

To je potem to. Se enkrat povezi zadeve in bo ok. Vcasih se zgodi, da se kaka zadeva "izgubi" v spominu. Meni je znalo vcasih applove zadeve blockat. Sicer sem sam najprej ugasnil modem za cca 15 sekund in ga ponovno prizgal. Ponovadi je delovalo, parkrat pa sem moral ponovno vnesti gesla v inaprave.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Glej, mogoče izpadem bedasto, ampak meni se je pri SONY-u dogajalo isto. Ni in ni hotel prepoznat routerja.
Pol sem šel pa v nastavitve na TV-ju in tam je "zavihek" internetne možnosti ---> pa ne vem, kaj vse vmes ----> pol pa neka sinhronizacija z routerjem.
Od takrat dela BP.

Nazadnje urejeno: