Internet na TVju

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Doma imam sedaj Philips 9704, ki omogoča tudi brskanje po netu, sicer nekoliko prilagojeno, pa vendar skoraj identično. Opazil sem, ni flasha in ko brskaš ponuja instalacijo za Adobe Flash. Zdej me zanima kakšen flash naj naložim, neke linuxe ponuja? Kdorkoli ima pojma in izkušnje s tem?

Nazadnje urejeno:

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Ok, ugotovil sem sledeče. Če greš na stran od Adobe in želiš Flash player, ti že sam ponudi najprimernejšo rezličico glede na tvoj operacijski sistem in brskalnik. In ko grem preko TV-ja do Adobe Flsha, mi ta ponudi Linux možnost, kar me torej razsvetli, da TV fura na Linuxih. Niso mi pa znane možnosti Linuxa ki mi jih ponuja, sam ne delam in ga ne poznam. Ponudi tole:

- Flash Player 10 for Linux (YUM)
- Flash Player 10 for Linux (.tar.gz)
- Flash Player 10 for Linux (.rpm)
- Flash Player 10 for Linux (.deb)

Torej te kratice YUM, .tar.gz, .rmp in .deb mi nič ne povejo.

Ko jih določim na TV-ju za install, se čaka, čaka in čaka in nič ne zgodi. Tako, da ostajam brez Flasha. Malo zoprno.

Se komu kaj sanja?

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Če se ne motim v navodilih piše, da TV ne podpira Adobe flasha. Inštalirat pa tudi ne moreš nič na TV.

raners

Majstr
4. mar 2008
2.815
439
83
Mislim si nabavit LCD TV Phiips, serijo 8404 in me zanima, ali že obstaja kakšen Firmware, ki bi omogočale flash podporo internetnim stranem?

Predvajanje filmov na YouTube dela,ne?

Fly

Guru
21. jul 2007
2.638
506
113
youtube dela. Drugače sem jaz do sedaj enkrat probal internet preko net tv in mi ji bilo bolj kot ne obupno počasi vse skupaj. Možno pa da nisem imel vse ok nastavljeno. Tipkovnica dinovo mini in računalnik priklopljen na tv je še vedno zakon.

raners

Majstr
4. mar 2008
2.815
439
83
Kako je sedaj s flash podporo? Ale ve kdo, če dela Flash na spletnih straneh in če ne, ali se ga da kako usposobit (firmware ali podobno)?