Pozdravi Moje ime je Alure Wawrenka. Sem diagnosticiran z rakom na požiralniku; Moj zdravnik je rekel, da ne bom živel dlje, da bom umrl v nekaj mesecih. Želim, da bi dobrodelne donacije sklada € 500000 evrov skozi vas. Hočem ta sredstva, ki se uporabljajo za pomoč matere dojenčkov in sirotam. Vas ne vem, ampak želim darovati ta sredstva preko vas za dobrodelno delo. Email mi zdaj (awawrenka@gmail.com) za mene, da vam podrobnosti, kako bodo ta sredstva lahko prenos na vas, da začne dobrodelno delo za človeštvo.
Ne gre za to, da sem danes na A. dobil zgornje sporočilo, gre za to, da je fenomenalno, da lahko praktično v isti minuti spustiš drek v predal nekomu v Londonu, v Parizu, v Beogradu in še v vsaj 50.000 mestih, vaseh, zaselkih.
Pred 25 leti si se moral ornk fsrati, da si nabral dreka za tri poštne omarice.
Plus je grozno smrdelo.
Plus si imel lahko probleme, če te je kdo opazil med porivanjem dreka v režo za pisma...
Danes pa...
Nedomno drži: internet nam je res močno olajšal delo...
Ne gre za to, da sem danes na A. dobil zgornje sporočilo, gre za to, da je fenomenalno, da lahko praktično v isti minuti spustiš drek v predal nekomu v Londonu, v Parizu, v Beogradu in še v vsaj 50.000 mestih, vaseh, zaselkih.
Pred 25 leti si se moral ornk fsrati, da si nabral dreka za tri poštne omarice.
Plus je grozno smrdelo.
Plus si imel lahko probleme, če te je kdo opazil med porivanjem dreka v režo za pisma...
Danes pa...
Nedomno drži: internet nam je res močno olajšal delo...