Internautica 2008

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
eno vprašanje...

mam namen it dol v nedeljo 11 , internautica je od 6-11.

zdej pa vprašam če se mi splača it dol v nedeljo ? gdaj sploh začnejo pospravlat, ker se mi ne da bit dol ko en tazadn dripec da me bojo postran gledal.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Meni osebno je nedelja največja bedarija. Razstavljalci takrat več ali manj pakirajo nekateri se že poberejo iz marine. Če te zanima gruča ljudi(več ali manj navadna zijala) potem je idealen petek in sobota. Za kakšen resen nakup pa vsi ostali (razen zgoraj omenjenih) dnevi razen nedelje.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
omenjeni koncert ni v sklopu Internautice 08, ampak v sklopu burin yahcting kluba pod naslov Marinada 08. Vstopnice lahko kupis na Eventimu. Ce poznas kaksnega razstavljalca pa lahko prides tudi zastonj notri.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Thanx!
zmaga.gif
:

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
jaz grem dol v petek. ob 12.00 odrinem iz ljubljane.
v petek po 15.00 se že prične gužva, v soboto je maksimum, v nedeljo pa vsi razstavljavci povsem apatični. enako velja za hostese
wink-1.gif

danes je pa tudi predvsem za novinarje, tako da se ti nihče ne posveča.

l.p.

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
v nedeljo pospravljajo že par urc preden se vse skupaj zapre....lani je prav nesramno izpadlo ko so se z viličarji furali mimo ljudi, demontirali mostove itd.....audi je celo svoje avtomobile že odvažal..in to 2-3 urce pred zaprtjem.....

pojdi v petek, še najbolje v četrtek če misliš kupit kako malenkost..(ker za večje nakupe je že voda v grlu...v glavnem se delajo sedaj rezervacije za naslednjo sezono oziroma za konec te sezone)..ker v soboto in nedeljo je za ljudsko množico, ki na žalsot nimajo za 3 rešilne jopiče...in razstavljalcem se niti ne da razlagat in demonstrirat stvari ker imajo poln kufer vsega....

med tednom imaš še kako možnost da te zapeljejo na kako vožnjico če boš kazal dovolj interesa...:p.....

nujno vsi ki greste dol fotoreportažo hostes!!!!!

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
jaz grem dol jutri ob 12.00, ko se na dolgem mostu že najde kakšna prijetna avtoštoparka.
sicer ne kupujem več, imam že naročeno. dobava l. 2010.
če že bom vzel mogoče kakšno knjigo ali pa kak viharni vžigalnik, če bo kak nov model za v kolekcijo.
spil bom pivo na mojem malem čolničku ki je razstavljen, napasel pogled na hostesah (slikal jih ne bom, bi izpadel še večji bizgec kot sem sicer) za levo ritnico uščipnil hosteso na sosednjem štantu ter poln vtisov in s plavim očesom (hostetsa-rit-ščipanje-klofuta) odšel domov.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
A je možn da se ta ista tema z istim naslovom, prestavi v temo Internatica 2008 pod temo DOGODKI?

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
ti bom spisek telefonskih na pm poslal, pa da vidiš če je med njimi tudi od te tvoje številka...
kaj pa veš, mogoče še sorodnika postaneva. ti boš mož moje ljubice, jaz pa ljubimec tvoje žene. hudo, a ne?

wink-1.gif