Integral - praktične izkušnje

sad

Guru
24. avg 2007
21.177
9.814
113
Ali zadeva deluje zanesljivo, so kakšne težave?
Ocena v primerjavi z Blackberry BIS.

Aja, pa ne zanima me Poslovni Integral, temveč zgolj Integral.

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
515
72
28
širne planjave Dolenjske
Verjetno te zanima Integral Internet, kajne?

No zadeva ni briljantna, sploh ker ne podpira novejše modele aparatov, celotna prijava je komplicirana - špartanski vmesnik, kateri tudi ne deluje vedno. Ko se končno uspeš prijaviti, pa naložiti klienta in vse ostalo, pa zadeva deluje. Sinhronizira samo e-pošto, na koledar in imenik pozabi.

BB-BIS je trenutno še korak naprej po sami zanesljivosti, tudi prijava je bolj kot ne enostavna, vendar sama storitev pa stane, plus še prenos podatkov (če nimaš zakupljene količine).

Predlagam da počakaš, baje pripravljajo novo verzijo Integrala, katera pa bo delovala bolj zanesljivo, za čas kdaj bo pa ti ne morem garantirati, ker se izmikajo z datumom. Po zadnjih testih pa naj bi bilo vse zelo funkcionalno in deluje.

sad

Guru
24. avg 2007
21.177
9.814
113
Mah, saj važno, da vsaj za silo deluje. Itak ne bi bilo za posel, temveč samo za privat rabo. Sem se kar malo razvadil s tem BIS-om, ampak bom moral zamenjat aparat in nekako mi BB ne diši več.
Tisti špartanski vmesnik tudi ni problem, itak enkrat nastaviš in je to to...
A pa to baterijo precej bolj obremenjuje?

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
515
72
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Tisti špartanski vmesnik tudi ni problem, itak enkrat nastaviš in je to to...
A pa to baterijo precej bolj obremenjuje?

Če vmesnik deluje, potem je ok, če ne dela pa zgubiš živce....še enkrat, zelo malo zdajšnjih aparatov podpira Integral Internet, skoraj noben novejši.
Počakaj da pride v kratkem nova verzija, to pa deluje na vseh novejših....
glede baterije je zadeva zelo pohvalna, sploh ne kuri kakor bi pričakoval na push, dobro je to da če ti ne dobivaš mailov non-stop gre on v stanje mirovanja in se na vsakih 15 minut (se mi zdi) "povoha" s strežnikom, če ga tam kaj čaka....