instalacija nepodpisanega programa na symbian

branci

Pripravnik
8. feb 2011
125
0
16
že cel dan iščem navodila za instalacijo nepodpisanega programa ali programa za katerega javi da ni mogoče namestiti zaščitene aplikacije ponudnika ki ni vreden zaupanja, našel sem kar nekaj strani forumov kjer so navodila pa nekje povezava do programa več nedela, nekje povezava do navodil ne dela....
vse kar sem zvedel je da se da to narediti in bi prosil če mi lahko kdo pomaga
rad bi pa instaliral garmin mobile xt 6.00.10 probal sem že par 10 teh programov pa nobeden mi ni delal,
ali pa če kdo ve kje bi lahko dobil ta program ki bi delal.
mam pa nokio n8
najlepša hvala za pomoč

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
verjetno je problem, ker ima nokia N8 Symbian^3,
Mobile XT za starejše verzije (S60v3/v5)

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Za inštalacijo GarminXT ne potrebuješ nobenega hacka, ampak je dovolj, da greš v N8 na Nastavitve, Upravitelj aplikacij, Nastavitve namestitev in tam v Nameščanje aplikacij izbereš Vse in pod Spletno preverjanje certif., Izključeno. Ko ti reče, da stvar ni vredna zaupanja klikni na OK, oziroma zanemari. Če inštalacija vseeno ne bo možna, premakni datum na tvoji N8 za leto ali dve nazaj in poizkusi znova. Na koncu ne pozabi vrniti datuma na tekočega!

branci

Pripravnik
8. feb 2011
125
0
16
Citat:
Uporabnik Primus pravi:
Za inštalacijo GarminXT ne potrebuješ nobenega hacka, ampak je dovolj, da greš v N8 na Nastavitve, Upravitelj aplikacij, Nastavitve namestitev in tam v Nameščanje aplikacij izbereš Vse in pod Spletno preverjanje certif., Izključeno. Ko ti reče, da stvar ni vredna zaupanja klikni na OK, oziroma zanemari. Če inštalacija vseeno ne bo možna, premakni datum na tvoji N8 za leto ali dve nazaj in poizkusi znova. Na koncu ne pozabi vrniti datuma na tekočega!

vse to že naredo pa mi javi ni mogoče namestiti zaščitene aplikacije ponudnika katerega, ki ni vreden zaupanja

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
To mi pa ni jasno! Morda je problem v Anni, ki komplicira? Saj imaš naložen ta OS? Jaz sem Garmina XT naložil še v prejšnem sistemu PR1.1 in mi je po nadgradnji na Anno ostal gor. Menda pa v kratkem pride Belle, kjer pa GarminXT (kot berem na tujih forumih), pa še marskikaj drugega tudi, sploh ne dela.

branci

Pripravnik
8. feb 2011
125
0
16
Citat:
Uporabnik Primus pravi:
To mi pa ni jasno! Morda je problem v Anni, ki komplicira? Saj imaš naložen ta OS? Jaz sem Garmina XT naložil še v prejšnem sistemu PR1.1 in mi je po nadgradnji na Anno ostal gor. Menda pa v kratkem pride Belle, kjer pa GarminXT (kot berem na tujih forumih), pa še marskikaj drugega tudi, sploh ne dela.

fajn jas sm pa nokio kupo zaradi tega ker garmina podpira