Pri nas je bila pretekle dni, en dan prej so nas poklicali, da pride inšpekcija naslednji dan. Sem bil doma, ko sta inšpektorica ter ½šef½ kmetije popisovala, kontrolirala podatke, če vse štima, hočjo vedet pa praktično vse, brez izgovorov, gre za res, niti gnojnica od gnoja se ne sme iztekat prosto v naravo, škropila ter krmila vse mora bit ločeno, s čim se škropi se, kdaj se vozi gnoj, gnojnico, ta in ta čas se ne sme itd....za vsak žaklček krmil je potrebno imet dekleracijo, če ne celo račun, vse travnike se pokontrolira, pregleda, inšpek.osebno gre na parcelo, na eni parceli sem si naredil eno manjšo njivico tk bi rekel 3 x 3 metre za posadit zelenjavo, pa takoj vpraša, kaj boste tu, kaj je to?
BTW ta parcela je moja, samo NEuradno, ker me pride razparcelacija + zabijanje mejnikov vsaj 1000 evrov.
Vprašanj pa je OGROMNO, ko se dela neko poročilo, pregled/kontrola je trajala dobrih 5 ur.
BTW ta parcela je moja, samo NEuradno, ker me pride razparcelacija + zabijanje mejnikov vsaj 1000 evrov.
Vprašanj pa je OGROMNO, ko se dela neko poročilo, pregled/kontrola je trajala dobrih 5 ur.