Inox indukcijska posoda, cenejša

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.076
6.923
113
pri taščici
Torej kaj in kje kupiti set inox posode, ki deluje tudi na indukciji?
Pred 4 leti sem kupil nek set v Leclercu za 40 evrov, pa bi sedaj še nekaj podobnega. Tisto mi še vedno OK služi.
Na hitro sem našel tole
http://www.ideo.si/posoda/4_delni_set_posode_60104_JUPITER_ELO
Tule znajo biti ročaji na pokrovih precej vroči?
pa tole
https://www.mimovrste.com/seti-posod/lamart-8-delni-set-posod-ltssset8?tab=reviews
Na kaj naj bom pozoren pri nakupu posode?

Sem včeraj hitro preletel ponudbo pa bi kar vsi imeli vsaj trimestno številko v evrih za nekaj loncev.

Nazadnje urejeno:

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
se mi zdi, da s temi seti dobiš pol piskrov, ki jih ne potrebuješ
saj se tudi posamezni piskri dobijo po nekih normalnih cenah. kupiš samo tisto kar potrebuješ
vem,da sem jih videl v sparu, verjetno pa so tudi kje drugje

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.673
1.297
113
Ikea 365+ - že večkrat sem sporočil tu in še kje, da imam v lasti te kastrole že 4 leta in vsak dan v uporabi na polno. Ponvi se samo na dnu spodaj vidi uporaba. Set imam starejši, je še pošten lonec za juho bil zraven.

Kaj je pomembno? Debel poden, odkapni rob, da se ti prelivanje tekočin ne bo vleklo še po kuhalni plošči, ročaji jasno, ponev iz te serije je pa, kaj naj rečem? Najboljša. Po 4 letih (jasno, se pazi, da se uporablja kuhalnica lesena, za ostalo plastika) ni praske, prime se nanjo nič ne, iz te serije sem kupil še kastrolco za cvrtje, najboljše za najmanj denarja.

Nakup za začasno rešitev - sigurno bom selil to posodo, ko bo pravi čas za selitev.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.076
6.923
113
pri taščici
Hvala, vendar ne bi hodil vikejo po tri piskre.
cedevita: trije piskri pa v kuhinji res niso preveč? Ko enkrat nekaj že imaš, potem res ne rabiš podvajati zadev, ampak če nimaš še nič za indukcijo, pa....
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Hvala, vendar ne bi hodil vikejo po tri piskre.

Če vzameš s sabo ženo, zagotovo ne boš šel samo po tri piskre
aplauz.gif

(če si iz ljubljanskega konca, pelji jo na izlet v italijo, avtocesta je celo pot do ikeje. Imam tudi jst njihove piskre že nekaj let, brez pripomb...)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.076
6.923
113
pri taščici
Samo tri piskre, običajno plačujem take zadeve z njeno kartico
wink-1.gif

google pravi da je najbližja v gorici.
mater mimovrste ima rok dobdave dva tedna.
kaj ko bi jaz malo brexit izkoristil in pogledal po ebay uk? pa še kuhalnik rabim...
mah nič pametenga
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Sej pravim, do ikeje v gorici (villese) se pripelješ po brezplačni avtocesti. Če hočeš še shopping, je par km naprej še Palmanova shopping village, meni sicer ni neki ok, ampak ko so razprodaje se da kaj dobit. Ko sem šel prvič sem (prej smo hodili v celovec kjer je cela ekspedicija, da prideš čez ljubelj) sem rekel nikoli več avstrije...

Pound je že nekaj padel, če dobiš dober deal vzemi kaj od gor, samo problem je pri teži in poštnini, ki hitro ni več "free".

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.076
6.923
113
pri taščici
Veš kaj, še ljubljanskega btc imam po eni uri poln kufer.
Pa približno vem kje kaj iskati. Da bom 300km delal zaradi treh piskrov, bom pa še nekaj časa kuhal na navadnem kuhalniku, če ne dobim nič pametnega od posode in dvojnega kuhalnika.