V garaži mi na dveh mestih v dolžini cca 1m odpada omet. Predvidevam (in tudi po fotrovem opisu postopka gradnje) da je težava v slabo izvedeni hidroizolaciji pod steno.
Glede na to, da gre z precej lokalizirani zadevi, sem razmišljal o injektiranju v fugo med zidake in potem kakšen sušilni omet. Ena stena je iz betonskih zidakov in ena stena iz navadnih glinenih blokov.
A ima kdo kakšno izkušnjo s temi zadevami. Gledal sem spodnje stvari:
ali
ali
Hvala.
Glede na to, da gre z precej lokalizirani zadevi, sem razmišljal o injektiranju v fugo med zidake in potem kakšen sušilni omet. Ena stena je iz betonskih zidakov in ena stena iz navadnih glinenih blokov.
A ima kdo kakšno izkušnjo s temi zadevami. Gledal sem spodnje stvari:
webertec 946
Injektirna krema za izvedbo horizontalne zapore v zidovih obremenjenih s kapilarno vlago.
www.si.weber
Dryzone Damp-Proofing Cream
Dryzone Damp-Proofing Cream is the original high performance injection cream, for the purpose of treating rising damp. It is the most rigorously tested and accredited remedial damp proofing treatment available on the market.
www.dryzonesystem.com
Dryrod Damp-Proofing Rods
Dryrod Damp‐Proofing Rods are the latest innovation in rising damp treatments. They are patented 12mm diameter grooved fibre rods that carry a powerful water repellent material. Dryrod has been thoroughly tested and is independently approved by the British Board of Agrement.
www.dryzonesystem.com
Hvala.