Info. o porabi za Simobil naročnike?

str4ciatella

Zelenc'
8. nov 2008
25
0
1
Zanima me, če lahko kje pri simobilu preveriš npr. koliko sms-ov od 1000ih in minut klicev od 1000ih imaš še na voljo, kot imajo pri Tušu?
Poznam samo tisto da pošlješ na 9443 sms in dobiš tekočo porabo ne pa ostalih info.
Lp

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Takega načina preverjana stanja kolk maš še na voljo Si.mobil tega nima na voljo...si pač prepuščen sam sebi da računaš..

Nazadnje urejeno:

str4ciatella

Zelenc'
8. nov 2008
25
0
1
Jao, lahko bi začeli malo razmišljati v tej smeri, da bi začeli s kakšno tako storitvijo, če že ponujajo take pakete.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik Strijc pravi:
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Baje se rešitev že pripravlja...

Tudi za si.asistent?

Verjetno če bodo ponudl bodo povsod kjer je sedaj možno preverjat
smile-1.gif
baje naj bi blo pa zlo kmalu

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
zakaj bi ti prišla prav? da boš vedel ali si pokuril 213 min ali pa 239?
ob neku normalni uporabi števca ne rabiš, če pa si res neki high user potem pa ti ni problem plačati višek,...

imam pa tudi jaz že nekaj kolegov na novih paketih in pri porabi 43 min od 1001 možne že sprašuje ali je že prekoračil limit
bonk.gif

b

p.s. se dela na teh števcih čeprav je po moje kakšna stvar bolj nujna

str4ciatella

Zelenc'
8. nov 2008
25
0
1
Hm ja no dobro, se mi je zgodilo npr, da me je konec meseca skoraj kap zadela, glede na višino računa, point pa je bil da je bilo za 750 smsov in nekaj čez 400 min prekoračitve plus seveda klici na druga omrežja. Ravno zaradi tega to vprašanje, ker sem slišala da Tušmobil ima to opcijo, če pa pač ni pa ni. Saj bi tudi brez tega preživeli ampak meni osebno bi pač stvar prišla prav, kako je pa z drugimi pa res nimam izkušenj.
Vseeno hvala za info borovnica
wink-1.gif
..