Indija

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Vprašanje za tiste, ki ste potovali po Indiji.

Kateri (recimo) štirje kraji so vam bili tako privlačni, da se tja vračate, ali da bi se tja še vrnili?

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Še enkrat bi šel v Ladak na sever, pravijo mu tudi Mali Tibet. Treking 3 tedne po Himalaji, super. Greš najprej v Manali, si lahko malo tam, potem pa piči čez prelaze v Ladak in glavno mesto Leh. Od tu pa imaš nešteto možnosti za nadaljnje raziskovanje, če si seveda pohodniški tip.

Bil sem še na Goi, to je bolj turizem in party scena. Ne vem kako je zdej, ker sem bil tam pred 5 leti, ampak sem srečal fajn ljudi in užival poletje, ko je bila tu zima.

Eni so zelo navdušeni nad Rajastanom in puščavo, pa Puškar je treba obvezno videt.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Ko bom šel še enkrat bom šel v Ladak... a, če se bo le dalo bi še enkrat obiskal (od S proti J):
- Varanasi, mislim, da komentar ni potreben. Mesto, ki ga dobesedno začutiš takoj. Če ga ne te pač pusti ravnodušnega.
- Mysore, srednje mesto a relativno mirno in privlačno, super karma, dobra tržnica, super okolica, v bližini Chamundi hills (romarsko središče)
- Madikeri, majhna hribovska vasica (1000m+). Sam sem imel srečo, da sem bil tam kot edini tujec prav v času festivala. Shanti, shanti.
- Gokarna, mala vasica nekih 100-120km južno od Goe. Podobne plaže le brez "homo-turistikus"

Če imaš pa še kaj časa odveč pa pojdi na andamane (Andaman islands). Z veseljem bi zopet kakšen mesec preživel tam (samo ti več kot 28 dni ne pustijo - ločena vstopna viza).

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Citat:
Uporabnik tis pravi:
- Gokarna, mala vasica nekih 100-120km južno od Goe. Podobne plaže le brez "homo-turistikus"

Če imaš pa še kaj časa odveč pa pojdi na andamane (Andaman islands). Z veseljem bi zopet kakšen mesec preživel tam (samo ti več kot 28 dni ne pustijo - ločena vstopna viza).
Gokarna je fajn, plaže so super in malo ljudi. Om beach, lepi spomini
grin1.gif

Na Andamane bi pa tudi jest enkrat šel pogledat.