imigracija ali Muslims Are Taking Over The World

This is true. religion is fading. If you step into any church on a Sunday you will notice how empty they are becoming.

cheer.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
This is true. religion is fading. If you step into any church on a Sunday you will notice how empty they are becoming.

cheer.gif

Propad religij nam je edina rešitev proti müslijem. Drugače pa fight fire with fire - krosarje in puške pa jih bomo tudi mi začeli pucat.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:

cheer.gif

ne gre za vero. gre za nacin razmisljanja, zivljenja. zadnjic sem govoril z eno iz nizozemske. pred 20 leti je sla iz nizozemske in zivi v razlicnih evropskih drzavah. pravi, da pred 20 leti na podezelju ni bilo enega tujca. samo domacini. pred mesecem dni se je vrnila z daljsega obiska nizozemska in pravi, da ne gre vec zivet nazaj za noben denar. pol vasi so ze zasedli muslimani. kebab na vsakem vogalu, zavite zenske po ulicah, tuj vonj v zraku, crni majhni ljudje sedijo na tleh pred ograjo in kadijo, .... v lastni rojstni vasi se je pocutila kot tujec ....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
najdi si babo, pa nared slovenca.

edit
spotoma pa izvoli vlado, ki bo po zgledu priznanaj kosova in bih priznala še južno islamsko koroško deželo.

Nazadnje urejeno:

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Mislim, da ne gre enačit muslimanov v iranu in nekje v evropi, slednji so zame "hibridi". Saj je ista vera bla bla, tisti, ki je gledal dokumentarec o muslimanih, je videl kakšne razlike so med njimi, da se tolčejo med sabo. Informatika in mediji bodo naredil svoje, tisti musliman, ki bo živel v EU in se šolal tu, bil kokr tolk prilagojen, spremljal lokalne medije, on in še bolj njegovi potomci ne bodo enaki tistim v iranu, kvečjemu nas bodo zbližal.

Primer; v Bosni pred vojno, muslimani so bli tolk zaplankani, kot v srednjem veku. Od oblek, infrastrukture, prevoza. Danes je vpliv evrope in predvsem amerike naredil iz njih povprečne, "normalne" evropejce. Saj so še vedno zadaj itd, ...logično-vojna, ampak ko so prišli arabci, so jim rekli, "kakšni ste vi to muslimani?".

Enako velja za EU, zato je skrb tu odveč, kljub temu sem za omejitev "uvoza" tujcev, ker nisem odprt za novosti, še vedno se spomnim šoka, ko sem prvič po dooolgem času šel v lunapark - sami "črni" v leder jaknah, bizarr! Pa sm mislu, da sm jaz črn.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Ko bo prišlo do konflikta, bo še tako civiliziran musliman potegnil s svojimi. Saj to se lahko opazi že tukaj na forumu.

Sicer pa življenje teče po Darwinovih zakonih in ne po zakonih varuhov človekovih pravic, tako da je zahodna civilizacija slejkoprej slepa ulica v človeški evoluciji
frown-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Sicer pa življenje teče po Darwinovih zakonih in ne po zakonih varuhov človekovih pravic, tako da je zahodna civilizacija slejkoprej slepa ulica v človeški evoluciji
frown-1.gif

Prepričan sem, da ne. Spomni se samo Adolfa in njegovih poskusov z dimniki. Slej ko prej bo spet veselo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
glih obratno

danes je v bosni vec ninđ kot pred vojno. več đamij, večjo moč imajo, bolj so nazadnjaški

pri nas 30 let nazaj ni bilo ninđ, poglej koliko jih je danes. rojen tu, živi tu in punco iz petre preimenuje v almiro, da se lahko poroči.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Seveda bo potegnil s svojimi, saj je logično, ampak tista točka, ko se jim "vtrga" in stopnja agresije bo različna. Ko so risali karikature mohameda, se niso zažigal v bosni al pa v sloveniji, pa imamo pravtako muslimane, kako je to možno?

To, kaj se bo zgodilo z zahodom, je pa po moje še daleč, prej nas bo kapitalizem pokončal.

Ekstremizem zavračajo vsi, ker nas je preteklost naučila, sploh nas evropejce, zato v franciji muslimani ne smejo nosit rut v šolo. Dober primer bodočih hibridov.
grin1.gif

Bojazen bo pa vedno obstajala, če bi jih vsakodnevno sešteval bi se moral že zdavnaj ubit.
smirk-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
glih obratno

danes je v bosni vec ninđ kot pred vojno. več đamij, večjo moč imajo, bolj so nazadnjaški

pri nas 30 let nazaj ni bilo ninđ, poglej koliko jih je danes. rojen tu, živi tu in punco iz petre preimenuje v almiro, da se lahko poroči.

Seveda, ločenost muslimanov od nemuslimanov je za njih zelo pomembna, saj imajo nerazčiščene račune s srbi, tam bo še pokalo v prihodnosti, če ne bo zunanjih mehanizmov, ki bi preprečevali to.

Nazadnjaški niso, pred vojno je ena vas imela TV, danes ima vsak, enako velja za telefone, prevozna sredstva, itd... govorim o povprečju. Izjeme seveda obstajajo.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kdo zavrača ekstremizem..Lojze, Janez, Ivo..kdo?

Mehanizmi, ki jih sprejemamo za svoje oz. mednarodne institucije, moram naštevat?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
Ta film po mojem ne upošteva, da bo z razvojem tudi muslimanom v Evropi padla rodnost. Razvoj = več bi imel, torej ne morem tega še svojimi otroci deliti.
Sicer pa, stvar je dokaj kritična. Ampak kritične so se mi zdele tudi besede domačina s kraške vasice, ko se mi je pritoževal nad obnašanjem tujcev (Ljubljančanov) v njihovi vasi. Človek se zaveda, da je meja že mimo in da tako kot je bilo, ni več in ne bo. Prišli so tuji interesi in domačini so porinjeni v kot. Ampak to čaka naše otroke. Jaz sem prestar, da bi se bal, da muslimanom to rata za časa mojega življenja.
Ni pa problem religija, gre za skupek značilnosti, ki so kultura nekega naroda. Trenutno zgleda, da Američani zmagujejo s svojo kulturo v Evropi, ampak ko kaže je šlo za bitko, vojna pa je verjetno že izgubljena.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.783
221
63
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Ta film po mojem ne upošteva, da bo z razvojem tudi muslimanom v Evropi padla rodnost. Razvoj = več bi imel, torej ne morem tega še svojimi otroci deliti.
Sicer pa, stvar je dokaj kritična. Ampak kritične so se mi zdele tudi besede domačina s kraške vasice, ko se mi je pritoževal nad obnašanjem tujcev (Ljubljančanov) v njihovi vasi. Človek se zaveda, da je meja že mimo in da tako kot je bilo, ni več in ne bo. Prišli so tuji interesi in domačini so porinjeni v kot. Ampak to čaka naše otroke. Jaz sem prestar, da bi se bal, da muslimanom to rata za časa mojega življenja.
Ni pa problem religija, gre za skupek značilnosti, ki so kultura nekega naroda. Trenutno zgleda, da Američani zmagujejo s svojo kulturo v Evropi, ampak ko kaže je šlo za bitko, vojna pa je verjetno že izgubljena.

seveda tudi muslimani z visanjem kvalitete zivljenja ne bodo imeli vec take rodnosti, samo miselnost ostaja. vsak ki pride pripelje s sabo se pol zlahte ....