Tole je prava stvar. Če imaš srečo ga boš še našel v kakšnem Baby centru v akciji za 50 EUR. Nastavljiv naklon (odlično, če mrkne (pri meni skoraj vedno
) in mu glavica ne visi naprej, ta mali/a je kot v fotelju. Slabost je precej visoka teža.
Tale tudi ni slab. V BabyCentru je bil v akciji za 25 EUR. Precej lažji od zgornjega, vendar če mali-a mrkne, cel visi naprej, ker ne moreš nastavljat naklona. Pa malce manj udoben in manj stranske zaščite ima.
Kar je dobro pri Belleliju, da v Babycentru dobiš posebej samo
nastavek za na kolo za 10 EUR, kar pomeni, da je prestavljanje sedeža iz enega kolesa na drugega izredno enostavno.
Še hint, kar si verjetno že ugotovil: ne kupuj v Vizija športu, kolikor vem so uvozniki, pa imajo take cene, da te boli.
Sam sem tudi gledal rabljene in so od 20 EUR gor. Potem sem kupil v Babycentru drugega za 25 EUR in čez 14 dni šel po prvega
, ker je bil takrat v akciji za 50 EUR, drugega pa prodal. Ni mi žal niti EUR-a. Tako da, rabljene je brez veze gledat, vsekakor svetujem prvega. 50 EUR pa ni ravno neki dnar, glede na to, da boš to lahko uporabljal kar nekaj časa.
Aja, pa upam, da nimaš ''rezanega'' okvirja zadaj, ker potem boš tole stvarco precej težje namontiral.